O confruntare de atracție la Cornu!



CS Şotrile în căutarea primelor puncte

Sorții au făcut ca în prima etapă a acestui eșalon, pe stadionul din Cornu, C.S. Şotrile să pornească într-o nouă aventură fotbalistică la capătul căreia se dorește promovarea. Sigur, și echipa din Cornu care beneficiază de o bază sportivă de excepție își dorește mult mai mult față de ediția trecută, atunci când pentru mulți adversari a însemnat o nucă greu de spart. Pe aceste coordonate se anunță un joc echilibrat în care și cele mai mici detalii vor avea un cuvânt greu de spus. Așadar rămâne speranța ca fanii celor două formații vor putea asista la un joc plăcut în care fotbalul va avea numai de câștigat. Deci, o confruntare programată duminică după-amiază, ora 13.30, pe baza sportivă a formației gazdă. Partida va fi arbitrată de Costin Drăgănescu secondat la cele două linii de Tiberius Bunoiu și Teodora Manta.



Speranțe într-un joc bun

Încrezător în forța echipei sale, căpitanul oaspeților, Marin Dragoș (foto-sus) consideră că împreună cu colegii săi își vor trece în cont toate cele trei puncte.

Mergem la Cornu numai cu gândul la victorie. În opinia mea ne așteaptă un sezon la fel de strâns ca cel precedent, cu deosebirea că acum primele patru locuri aduc promovarea. În privința noastră, singurul obiectiv este promovarea mai ales că avem toate șansele să evoluăm în propriul fief, acolo unde sunt convins că vom avea sprijinul total al suporterilor”.

Tot în această primă etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Flacăra Mălăiești - Viitorul Proviţa de Sus; Carpați Sinaia - Gloria Vâlcănești; Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Tipărești; Progresul Aluniș - Voința Adunați; Victoria Olteni - Viitorul Cosminele; AS Podenii Vechi - Caraimanul Bușteni; Voința Gornet - Avântul Bertea

Read More

Multe speranțe!



CS Brazi - AFC Brebu

Pentru fotbaliștii din Brebu debutul de sezon a însemnat o înfrângere poate nedreaptă, după un joc susținut în propriul fief. Dar cum un meci se termină și altul se profilează la orizont, Vali Bunea și elevii săi vor descinde în următoarea rundă pe stadionul formației din Brazi. În mod sigur se anunță un meci viu disputat în condițiile în care cele două competitoare își doresc un punctaj maxim. Așadar, acest nou episod este programat sâmbătă după-amiază, începând cu ora 18.00. pe stadionul din Brazi. Jocul va fi condus la centru de Mihai Safta ajutat la cele două linii de Alexandru Chioibasu și Iulian Bălănescu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mihail Ionescu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Petrolul `95 - CS Valea Cãlugãreascã

► Teleajenul Vălenii de Munte - Avântul Măneciu

► ACS Cornu - Tineretul Gura Vitioarei

► CSO Boldești - Progresul Bucov

► Progresul Drăgănești - CS Mănești

► Petrosport - CSO Comarnic

► Unirea Cocorăști - CSL Vărbilău

► CS Câmpina  - AFC Bănești

Read More

În fața primului episod



Progresul Aluniș - Voința Adunați

În mod sigur, în această săptămână premergătoare debutului de sezon, gândurile fotbaliștilor din Adunați se îndreaptă spre meciul de duminică dimineață, atunci când vor întâlni în deplasare formația Progresul Aluniș. Încrederea și speranța jucătorilor că la finalul acestui meci vor obține un rezultat favorabil sunt cuvintele de ordine la Voința Adunați. Evident, aceași stare de spirit există și în tabăra gazdă unde dorința generală este de a păși cu dreptul în actuala stagiune. În altă ordine de idei, partida poate fi considerată capul de afiș al etapei, față în față aflându-se două dintre cele mai puternice formații din serie. Așadar, duminică dimineață, începând cu ora 11.00, pe arena de la Livadea, pupilii lui Ciprian Pință vor bifa primul joc din această ediție de campionat. Partida va fi arbitrată de Vasile Crețu secondat la cele două linii de Elena Cioc și Alin Ţăranu.



Legat de jocul de la Livadea, purtătorul banderolei de căpitan al formației vizitatoare, Bogdan Negotei (foto) a ținut să precizeze: “Firesc, eu și colegii mei ne dorim toate cele trei puncte. Întâlnim o formație puternică care are același obiectiv ca al nostru, și anume promovarea. În aceste condiții se anunță un meci viu disputat în care fiecare echipă își dorește să pornească cu dreptul. Suntem gata de luptă și așteptăm ca iubitorii de fotbal din Adunați să fie în număr cât mai mare alături de noi “.

Tot în această primă etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Flacăra Mălăieşti - Viitorul Proviţa de Sus; Carpați Sinaia - Gloria Vâlcăneşti; Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Ţipărești; CS Cornu 2 - CS Şotrile; Victoria Olteni - Viitorul Cosminele; AS Podenii Vechi - Caraimanul Bușteni; Voința Gornet - Avântul Bertea

Read More

Gazdele iau în calcul numai victoria



Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Ţipãreşti

Pentru fotbaliștii din Proviţa de Jos debutul de sezon se va solda cu o vizită a echipei Viitorul Ţipărești. Cu un cuplu nou de antrenori pe banca tehnică, Ionuț Necula și Vali Bărbulescu, având în spate și sprijinul propriilor suporteri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă. Totuși, ei nu trebuie nici un moment să-și subestimeze adversarii și au obligaţia să trateze cu maximă seriozitate acest joc. În mod sigur replica oaspeților va fi una pe măsură, existând toate premisele ca iubitorii de fotbal proviţeni să asiste la un meci viu disputat în care fotbalul va avea numai de câștigat.  



Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, ”Il capitano” gazdelor, Sebi Motoroiu (foto) a spus că el și colegii lui se gândesc numai la victorie.

”Se anunță un meci interesant și un bun prilej de a ne lua revanșa, ținând cont că în sezonul trecut am pierdut în deplasarea de la Ţipărești, cu 4-1. Dorim să pășim cu dreptul în actuala stagiune fotbalistică în care sperăm să arătăm mult mai bine. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la meciurile noastre și promitem că nu o să-i dezamăgim”, a ținut să precizeze Sebi înaintea acestui joc .

Așadar, acest nou episod este programat duminică dimineața, începând cu ora 11.00. pe stadionul din Proviţa de Jos. Jocul va fi condus la centru de Bogdan Ciocoiu ajutat la cele două linii de Gabriel Ţene și Cosmin Neacșu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Stelian Dabi.

Tot în această primă etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Flacăra Mălăiești - Viitorul Proviţa de Sus; Carpați Sinaia - Gloria Vâlcănești; Progresul Aluniș - Voința Adunați; Victoria Olteni - Viitorul Cosminele; AS Podenii Vechi - Caraimanul Bușteni; Voința Gornet - Avântul Bertea, CS Cornu 2 - CS Şotrile.

Read More

Gata de luptã! Ei sunt Progresul Proviţa de Jos



Ca și celelalte grupări fotbalistice din Superliga B1 Prahova, seria Nord, Progresul așteaptă cu nerăbdare startul unui nou sezon competițional. Ca de fiecare dată, conducerea clubului proviţean, avându-l în prim plan pe președintele Daniel Crețu, a încercat să rezolve cât mai bine toate problemele de ordin organizatoric și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu proprii suporteri, aceia care pe frig, ploaie sau soare au fost mereu lângă echipă.



“În mod sigur va fi o întrecere echilibrată în care va fi o luptă acerbă pentru primele patru locuri care asigură promovarea. În cazul nostru pot spune că avem aceleași așteptări ca și la edițiile precedente de campionat, adică să adunăm cât mai multe puncte iar la final rămâne să tragem linie și atunci vom vedea unde ne situăm. Ca o noutate pot spune că lângă mine se află un nou sponsor, Georgian Chiriac, și împreună cu acesta vom încerca să asigurăm bunul mers al echipei. Din punctul meu de vedere totul este pregătit și ne propunem un parcurs cât mai bun. Îi invităm pe toți fanii noștri să fie alături de noi“, declara recent președintele Daniel Crețu (foto-sus). Cu multe nume interesante în lot, dar și cu doi antrenori tineri încă prezenți în iarbă, Progresul priveşte cu încredere viitorul sezon, aşteptând să debuteze cu dreptul într-un joc susținut pe teren propriu în fața echipei Viitorul Ţipărești.



Lot:

Portari: Iulian GĂMAN, Flavius GEANĂ.

Fundaşi: Marius BUTUFEI, Sebastian MOTOROIU, Sabin STOICA, Cosmin IRIMOIU, Cãtãlin VIVULEŢ.

Mijlocaşi: Marian DRĂGHICI, Valentin BĂRBULESCU, Alexandru POSTOLACHE, Florin FURDUI, Mihai PRISĂCĂRUŢ, Cosmin BUCUR, Ovidiu VINTILĂ, Ionuț ALEXE (CS Cornu).

Atacanţi: Valentin DEDU, Constantin VOICA, Ștefan VASILACHE, Cătălin NEAGOE, Daniel CAFADARU, Andrei NECULA.

Conducere:

Antrenori: Ionuț NECULA și Vali BĂRBULESCU

Preşedinte: Daniel CREȚU

Sosiri: Ovidiu VINTILĂ (Sportul Câmpina), Ionuț ALEXE (CS Cornu), Cãtãlin VIVULEŢ (CS Scorţeni Mislea)

Plecări: Iulian CRISTIAN (Arizona Zalhanaua), Alexandru BOBEICĂ și Florin DOBRE (destinații necunoscute)

Read More

Gata restanțele, urmează returul



Până la debutul returului primei ediții a campionatului de tenis cu piciorul, pe terenurile de tenis de la Soceram s-au desfășurat jocurile restante din cadrul turului. La capătul unor meciuri viu disputate s-au înregistrat următoarele rezultate:

Breaza - Bănești 21-18 / 21-18

Union BMC - Breaza 21-15 / 21-3

Union BMC - Valea Doftanei 18-21 / 5-21



Privind configurația clasamentului se poate observa că lupta pe podium rămâne în continuare deschisă, urmând un retur foarte interesant care este programat la finele săptămânii viitoare.

Read More

Pregătiți de luptă! CS Şotrile promite un sezon remarcabil



Printre competitoarele Superligii B1 Prahova, Seria Nord, una dintre cele mai “strânse“ serii din fotbalul nostru prahovean, se numără și echipa CS Şotrile. Dacă în anii trecuți a luat pulsul acestei competiții, evoluțiile situîndu-se pe o linie ascendentă, în acest sezon gruparea prezidată de Ionuț Mănescu este decisă să dea lovitura, să simtă cu adevărat aerul tare al înălțimilor. Cu un lot bine structurat, la care pe parcurs se va adauga și prezența unor tineri de perspectivă, antrenorul Gabi Lupu are ca obiectiv o promovare mult așteptată. Mai mult, faptul că din acest sezon CS Şotrile va evolua pe propriul teren, întărește și mai mult dorința iubitorilor de fotbal din zonă de a obține biletele pentru un eșalon superior.   

“A fost o perioadă bună de pregătire din toate punctele de vedere în care antrenorul nostru a avut posibilitatea să contureze o formulă de joc cu care să atace noul sezon. Ne bazăm în linii mari pe același lot la care se adaugă câteva sosiri care sper eu să ne aducă un plus de calitate. Pentru noi un lucru bun este acela că am reușit formarea și înscrierea în campionat a unei grupe de copii 2010. Legat de obiectiv, nu are rost să ne ferim, ne dorim ocuparea unuia dintre primele patru locuri care asigură promovarea”, a declarat recent președintele Ion Mănescu (foto-jos).

În primul joc oficial pe care-l vor susține în sezonul care va debuta la finalul acestei săptămâni, jucătorii şotreni vor lua cap-compas stadionul formației CS Cornu 2.



Lot:

Portari: Ion MĂNESCU, Cătălin IOANA, Cătălin IRIMIA, Andrei BUZATU.

Fundaşi: Radu OLARU, Cosmin RUJA, Alexandru SAVU, George UNGUREANU, Alexandru CORNEANU, Gabriel COBEANU, Andrei LUPU, Robert CONSTANTIN.

Mijlocaşi: Gabriel LUPU, Ionuț BÎRSAN, Cristian RADA, Marin DRAGOȘ, Ciprian PETRESCU, Laurenţiu HORNEA, Mircea TĂNĂSOIU, Bogdan BUCURA, Petre BARBU, Daniel ŢURLEA, Alexandru GRATIE.

Atacanţi: Andrei TĂNASE, Vlad TOCITU, Liviu BUZĂŢOIU, Mihai NĂSTASE.

Conducere:

Antrenor: Gabriel LUPU

Organizator de competiții: George GHERGHINA

Team Manager: Ovidiu TOPORAŞ

Delegat: Ion LUPU

Preşedinte: Ion MĂNESCU

Sosiri: Daniel ŢURLEA (ex-Triumf Poiana Câmpina), Laurenţiu HORNEA (CS Cornu 2), Liviu BUZĂŢOIU, Andrei BUZATU (AFC Brebu), Mihai NĂSTASE (CS Scorţeni Mislea)

Plecări: Alexandru FILIP (CS Scorţeni Mislea)

Read More

Optimism și încredere la Voința Adunați



Susținută financiar de Primăria locală, de câțiva sponsori dar și din punct de vedere moral de un număr mare de suporteri, această grupare a fosr revelația sezonului trecut clasânduse în final pe un onorant loc trei. Cu o conducere tehnică valoroasă și bazată pe experiența multor jucători cunoscuți, gruparea prezidată de Ciprian Pinţă își propune din start o prezență pe podium însoțită firesc și de o mult așteptată promovare.

“Pot spune că suntem pe ultima 100 de metri cu pregătirea și definitivarea lotului. În linii mari există o formulă de joc pe care cei doi antrenori ai noștri au cristalizato și așteptăm o creștere în joc de la meci la meci. Sorții au făcut ca în prima etapă să întâlnim una dintre contracandidatele la promovare. Ca de fiecare dată, și la această partidă așteptăm suporterii adevărați să fie prezenți lângă noi și sperăm într-un rezultat pozitiv. Obiectivul nostru este unul declarat, și anume promovarea într-un eșalon superior”, a declarat recent președintele Ciprian Pință (foto-jos).

Primul joc oficial pe care-l vor susține în sezonul care va debuta la finalul acestei săptămâni se va disputa în deplasare, în compania formației Progresul Aluniș.



 Lot:

Portari: Marius DUŢĂ, Sergiu BUNEA.

Fundaşi: Bogdan ŞERBAN, George PETRESCU, Lucian NEDELCU, Marian APĂUNEI, Liviu BOTOACĂ, Liviu PINŢĂ, Gabriel BOROŞ, Iulian CĂLIN, Ciprian TUREK.

Mijlocaşi: Bogdan NEGOTEI, Cristi NEGOTEI, Codruț COJOCARU, Daniel BUTUZA, Marius DINOIU.

Atacanţi:  Valentin URDEA, Eduard TUREK, Mihai SPURCACIU.

Conducere:

Antrenori: Adrian MITREA și Cristi NEGOTEI

Secretar club: Sorin MOISE

Președinte: Ciprian PINŢĂ

Președinte onorific: Darius SĂVULESCU

Sosiri: Cristi NEGOTEI și Bogdan ŞERBAN (ambii de la Tricolorul Breaza), Daniel BUTUZA (FC Muscelul Câmpina), Mihai SPURCACIU (AFC Bănești), Gabriel BOROŞ (CSO Comarnic), Marius DINOIU (Viitorul Proviţa de Sus)

Plecãri: Lucian COMĂNOIU (CSO Comarnic), Mihai ENE (Viitorul Proviţa de Sus), Dragoş JILAVU (retras din activitatea competiţionalã)


Read More

AFC Brebu pierde în minutele de prelungire



AFC Brebu - Progresul Drăgănești 1-2 (0-0)

Printre partidele interesante ale primei etape s-a numărat și întâlnirea de la Brebu unde gazdele, cu o formulă de joc puțin schimbată față de stagiunea trecută, au primit vizita jucătorilor din Drăgănești. În fața unui public avid de fotbal, cele două distribuții au încercat să țină jocul cât mai departe de propria poartă, mijlocul terenului find principalul câmp de luptă. Pe acest fond de angajament fizic, fazele periculoase au fost puține la număr, fiecare echipă având totuși șansa de a modifica tabela. Primii care o puteau face au fost jucătorii gazdă prin Flavius Rada, chiar în debut, pentru ca tot acesta să fie din nou în prim plan puțin mai târziu. În replică, vizitatorii și-au arătat colții la două faze în care Laurențiu Dinu și-a demonstrat clasa. Actul secund a continuat în aceași notă până în minutul 57, când la o greșeală a defensivei brebene, Vali Popescu a schimbat pentru prima dată tabela. Putea fi 2-0 în minutul 70, dar același Laurențiu Dinu a reușit să respingă o minge de la punctul cu var, dar în minutul 88 gazdele au egalat prin Tibi Oancea. Finalul a fost unul la cote ridicate și o nouă sincopă a apărării brebene a făcut ca în primul minut al prelungirilor, Vali Popescu să încline balanța în favoarea echipei sale.

► AFC: Dinu - D. Marin, Marcu, Mărăcineanu (cpt), Rusu, Zahiu, Drăgan, Rada, Dima, Vișan, Oancea. Au mai fost folosiți: A. Marin, Popa și Tolbașu.

Antrenor: Vali Bunea

► Progresul: Tudor - V. Savu, Moise, Badiu (cpt), Nincă, Savu, M. Duță, G. Oprea, Popescu, Cantur, I. Oprea. Au mai fost folosiți: Buriac, Crăciun, Iorga și Stancu.

Antrenor: Florin Toader.



”Consider că a fost un meci în care per ansamblu nu am jucat rău dar din păcate unele greșeli ne-au costat. Capul sus, drumul este lung și trebuie să privim înainte. Sunt convins că vor veni și rezultatele pozitive”, a precizat după joc, Cătălin Tănase (foto), președintele clubului gazdă.

Read More

Voința Adunați încă nu convinge



CS Ariceștii Rahtivani - Voința Adunați 5-3 (3-1)

Cum numărătoarea inversă a început, antrenorii Mitrea și Negotei au decis să dispute un ultim amical pe stadionul din Aricești. S-au aflat față în față două formații care în campionatul care va debuta la finele săptămânii viitoare și-au propus un loc sub soare, adică o promovare într-un eșalon superior. La capătul unei partide cu multe goluri, în care căldura a influențat în mare măsură calitatea jocului, gazdele s-au impus cu 5-3. Pentru gruparea din Adunați, toate cele trei reușite au fost opera lui Cristi Negotei. 



Pe marginea acestui joc, Cristi Negotei (foto-sus), unul dintre antrenorii echipei oaspete a spus: “A fost ultimul test înaintea debutului de campionat și pot spune că jocul nostru nu m-a satisfăcut. Trebuie cât mai repede să strângem rândurile pentru că în prima etapă vom juca împotriva unei contracandidate la promovare motiv pentru care jocul se anunță foarte dificil“  

Distribuţia vizitatorilor a fost: Duță - Boc, Nedelcu, Călin, Apăunei, Spurcaciu, Dinoiu, B. Negotei, Butuza, E. Turek, C. Negotei . Pe parcurs au mai fost introduși: Mitrea, Cojocaru, Pință și Bunea.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

Sorții au făcut ca echipa prezidată de Ciprian Pință să aibă ca adversar în prima etapă una dintre cele mai puternice grupări ale Superligii B1 Prahova, seria Nord, urmând să întâlnească în deplasare formația Progresul Aluniș.

Read More

Edi Mărăcineanu: ”Avem nevoie de toți iubitorii de fotbal din Brebu să fie alături de noi”



Momentul reîntâlnirii se apropie. Sâmbătă toate drumurile duc la stadion

Pentru noul campionat care bate la ușă, conducerea tehnică a echipei a decis ca banderola de căpitan să fie purtată de Edi Mărăcineanu. Sosit în urmă cu 6 ani sub culorile AFC - ului, piesă de bază în angrenajul defensiv a lui Vali Bunea, lui Edi îi revine misiunea de a-și purta echipa spre victorie în confruntarea cu jucătorii din Drăgănești. Evident, meciul se anunță dificil, fiind socotit o revanșă a fotbaliștilor gazdă care nu au uitat că în sezonul trecut au pierdut ambele confruntări directe. Despre partida care va avea loc la Brebu, sâmbătă, ora 18.00 cu gruparea din Drăgănești, ”II capitano” a spus: ”Pentru mine, faptul că am primit această funcție înseamnă foarte mult. Este o onoare dar și o responsabilitate și doresc să mă achit cât mai bine de această sarcină. Normal, ne dorim să pășim cu dreptul în acest sezon. Faptul că jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, este un atu în plus să ne dorim victoria. Avem nevoie de toți iubitorii de fotbal din Brebu să fie alături de noi, să ne susțină pe tot parcursul jocului”. Așadar, pentru toți iubitorii de fotbal din Brebu sâmbătă toate drumurile duc la stadion. Așa cum o fac de fiecare dată, aceștia în mod sigur își vor aduce contribuția la crearea unui spectacol fotbalistic de calitate care la final să însemne trei puncte pentru favoriții lor.

Read More

Liga A Prahova pornește din nou la drum!



Ca și în precedentele sezoane Liga A Prahova nu va fi lipsită de probleme, în primul rând situându-se cele de ordin financiar. Dacă în campionatul trecut echipele care au terminat pe primele locuri au avut parte de un buget substanțial, unii dintre jucători fiind chiar plătiți cu mult peste prestația lor din teren, acum situația este puțin schimbată. Cu excepția formației CSO Teleajenul Vălenii de Munte, care a suferit ceva întăriri și deja se anunță ca o mare favorită la câștigarea seriei, celelalte par mult slăbite, având loturi care nu mai impresionează pe nimeni. Mai mult, gradul de “îmbătrânire“ al unor fotbaliști și faptul că din urmă nu prea mai vine nimic este un alt motiv de îngrijorare pentru conducătorii grupărilor care activează pe prima scenă a județului. În aceste condiții, inevitabil calitatea fotbalului va lăsa mult de dorit și din păcate la orizont perspectivele sunt destul de sumbre. Față de ediția trecută, la final, în loc de 3 vor retrograda 4 echipe urmând ca din sezonul 2025-2026, seria să se micșoreze la un număr de 16 formații. În linii mari cam aceasta va fi istoria noului sezon care bate la ușă dar totuși rămâne speranța ca iubitorii de fotbal prahoveni să vadă la lucru jucători și conduceri care respectă cu adevărat competiția, care nu fac figurație și păcălesc fotbalul. Oare aceștia din urmă își pot schimba mentalitatea? Greu de spus.

Read More

AFC Brebu - Progresul Drăgănești, un joc cu mari ambiții



Așadar, caruselul fotbalistic al Ligii A Prahova se pune în mișcare la finalul acestei săptămâni. Printre meciurile interesante al acestei runde figurează și confruntarea de la Brebu, acolo unde fotbaliștii localnici primesc vizita celor de la Progresul Drăgănești. În tabăra oaspete, mai ales la nivel de conducere, optimismul este la cote înalte prin vocea finanţatorului Nicu Mărgărit care recent afirma că: ”Mizez pe un start perfect. Programul pare unul prietenos cu noi deși fiecare adversar va încerca să ofere totul la ora disputei. Vreau, clar, 12 puncte după primul calup de 4 meciuri dacă dorim să confirmăm obiectivul important din noul sezon”. De partea cealaltă, formația gazdă vine cu câteva noi achiziții, și bineînțeles își dorește un debut cu dreptul. Mai mult, pentru elevii lui Vali Bunea această partidă este un bun prilej pentru a-și lua revanșa după cele două înfrângeri suferite în ediția trecută de campionat. Pe aceste coordonate, organizatorii se așteaptă la o rețetă mare de public care are calitatea de a-și purta favoriții spre victorie, așa cum a făcut-o de nenumărate ori până acum.



Totul pentru spectatori

Ca de fiecare dată, organizatorii vor oferi un frumos program de meci (foto-sus), în paginile căruia spectatorii vor găsi multe informații interesante legate de noul sezon fotbalistic al Ligii A Prahova.

Această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 18.00, pe stadionul din BrebuJocul va fi condus la centru de Costin Drăgănescu ajutat la cele două linii de Stefan Dumitrache și Alin Ionică. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Safta.



Cătălin Tănase: ”La final să obținem un rezultat pozitiv”

Cătălin Tănase (foto-sus), președintele grupării brebene are mare încredere în pupilii săi și dorește să pășească cu dreptul în actuala stagiune fotbalistică.

”Se anunță o dispută cu mari ambiții de ambele părți. Mai mult ca sigur va fi un meci echilibrat. Ce pot să mai spun? Recunoaștem valoarea adversarilor noștri dar sper ca forța noastră de grup și publicul spectator să-și spună cuvântul iar la final să obținem un rezultat pozitiv”

În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: AFC Bănești - Petrolul `95; CS Valea Cãlugãreascã - Teleajenul Vălenii de Munte; Avântul Măneciu - ACS Cornu; Tineretul Gura Vitioarei - CS Brazi; CS Mănești - CSO Boldești; Progresul Bucov - Petrosport; CSO Comarnic  - Unirea  Cocorăști; CSL Vărbilău - CS Câmpina.

Read More

CS Şotrile merge la Livadea pentru un ultim amical


 Pe ultima sută a pregătirilor, fotbaliștii de la CS Şotrile conduși de pe margine de Gabi Lupu au ales să facă o deplasare la Livadea, unde, duminică, ora 11.00, vor lua pulsul formației Avântul Bertea. Reamintim că gruparea prezidată de Ionuț Mănescu va debuta în noul sezon al Superligii B1 Prahova, seria Nord, la finele săptămânii viitoare, urmând să întâlnească în deplasare gruparea CS Cornu 2.
Read More

Voința Adunați intră în linie dreaptă. Ultimul amical la Ariceşti



Pe final de pregătiri, Voința Adunați a decis ca ultimul test de verificare să se consume pe stadionul din Ariceşti. Astfel, sâmbătă, 24 august, cu începere de la ora 18.00, trupa lui Adrian Mitrea și Cristi Negotei va întâlni formația locală CS Ariceștii Rahtivani. Conform ”țintarului” gruparea din Adunați va debuta în noul sezon al Superligii B1 Prahova, seria Nord, la finele săptămânii viitoare, urmând să întâlnească în deplasare formația Progresul Aluniș. 

Read More

Sărbătoare în familia AFC Brebu. Răzvan Neculaiu bifează borna cu numărul 54.



Pe frig, ploaie sau soare, în permanență pe banca A.F.C. - ului din Brebu în calitate de organizator de competiții, Răzvan Neculaiu de fiecare dată degajă mult optimism fiind preocupat tot timpul de bunul mers al echipei. Fiind o zi importantă pentru acesta, rămâne ca pe lângă urările pe care le va primi, toți fotbaliștii AFC - ului să-i facă sâmbătă un cadou care în mod sigur îl va face foarte fericit, și anume, victoria în jocul cu Progresul Drăgănești. Pe această cale, conducerea clubului, jucătorii, alături de fotbalcampinean.blogspot.com îi urează un călduros „La Mulţi Ani!”

Read More

O nouă provocare pentru AFC Brebu



Mult a fost, puțin a rămas și iată că la finalul acestei săptămâni caravana Ligii A Prahova pornește din nou la drum. Printre competitoare se numără și AFC Brebu, grupare care an de an reprezintă o nucă greu de spart pentru orice adversar. Cu un lot bine structurat, chiar dacă vârsta la unii dintre jucători ridică unele semne de întrebare, tânărul tehnician Vali Bunea va încerca să introducă și ceva sânge proaspăt. În acest sens, echipa s-a întărit cu Gabriel Zahiu (CS Valea Călugărească), Alin Marin (AFC Bănești), Mădălin Tolbaşu (AS Podenii Vechi) şi Daniel Marin (ex-Triumf Poiana Câmpina), patru jucători valoroşi care pot da siguranţă şi combativitate în joc. De notat și revenirea lui George Bridinel, fotbalist cu un CV care nu mai are nevoie de prezentare. Din lot nu mai fac parte Alexandru Neagu și Florin Stoica, ambii cu destinații necunoscute. În linii mari, amicalele susţinute în această pauză competiţională, precum şi rezultatele obţinute, reprezintă un motiv în plus pentru iubitorii de fotbal din Brebu să fie aproape de echipă, susţinându-şi favoriţii, meci de meci.

“Se anunță un campionat dificil în condițiile în care acum vor retrograda patru echipe. În opinia mea, cu excepția formației din Văleni, care și acum a investit mult și își dorește promovarea, celelalte competitoare s-au echilibrat valoric. În privința noastră pot spune că plecăm la drum cu un moral ridicat și încercăm să întinerim lotul, trei dintre jucătorii noi veniți depășind cu puțin vârsta de 20 de ani. În privința noastră, cu acest campionat bifăm 17 prezenţe consecutive în Liga A Prahova, ne dorim să oferim cât mai multe rezultate pozitive iubitorilor de fotbal din Brebu pe care îi așteptăm meci de meci în număr cât mai mare alături de echipa noastră“, declara recent președintele Cătălin Tănase (foto-jos)

Primul joc oficial pe care-l vor susține în sezonul care va debuta la finalul acestei săptămâni va fi pe teren propriu în compania formației Progresul Drăgănești.



Lot:

► Portari: Laurenţiu DINU, Andrei ALDEA.

►Fundaşi: Sebi RUSU, Robert OPRICA, Mirel MARCU, Ionuţ DIMA, Eduard MĂRĂCINEANU, Daniel MARIN, Silviu PLUMB.

►Mijlocaşi: Gabriel ZAHIU, Bogdan DUMITRU, Alin MARIN, Vlad DRĂGAN, Valentin BUNEA, Flavius RADA, Cristi POPA, Ştefan ŞOLDAN, Rãzvan STOICA, George BRIDINEL.

►Atacanţi: Tibi OANCEA, Mãdãlin VIŞAN, Mãdãlin TOLBAŞU

►Antrenor: Valentin BUNEA

►Org. competiţii: Rãzvan NECULAIU

►Preşedinte: Cãtãlin TĂNASE

►Vice Preşedinte: Dan ŞINCA

►Vice Preşedinte: Mihai GÂLCĂ

Sosiri: Gabi ZAHIU   (CS Valea Călugărească), Daniel MARIN (Viitorul Proviţa de Sus), Alin MARIN (AFC Bănești), Mădălin TOLBAŞU (AS Podenii Vechi)

Plecări: Florin STOICA şi Alex NEAGU (ambii cu destinaţii necunoscute) 

Read More

Superliga B1 Prahova, seria Nord, a fost bătută în cuie



Ca și în sezonul trecut, Superliga B1 Prahova, seria Nord, se anunță a fi la fel de echilibrată, cu mențiunea că la final vor promova patru echipe. Prima etapă este programată în week-end-ul 31 august - 1 septembrie și va avea următoarea configurație:

► Flacăra Mălăiești - Viitorul Provița de Sus

► Carpați Sinaia - Gloria Vâlcănești

► Progresul Provița de Jos - Viitorul Ţipărești

► CS Cornu 2 - CS Şotrile

► Progresul Aluniș - Voința Adunați

► Victoria Olteni - Viitorul Cosminele

► AS Podenii Vechi - Caraimanul Bușteni

► Voința  2009 Gornet - Avântul Bertea

Read More

Ultima mutare. AFC Brebu își întărește atacul



Chiar dacă capitolul sosiri părea închis, totuși conducerea clubului AFC Brebu a decis să mai bifeze încă un transfer. În ultimul moment, în lotul brebean a mai fost cooptat Mădălin Tolbaşu (foto), un jucător cu profil de atacant provenit de la formația AS Podenii Vechi. “Mă bucur că fac parte dintr-un grup care și în campionatul trecut a avut rezultate notabile. Vreau să ajut și eu, la fel ca și noii mei colegi, ca echipa să practice un fotbal cât mai plăcut ochiului, să aducem cât mai mulți iubitori de fotbal în tribunele stadionului din Brebu”, a declarat noul fotbalist al echipei brebene. Prezent la ultimele două amicale, acesta a intrat deja în programul de pregătire coordonat de antrenorul Vali Bunea.

Read More

CS Şotrile termină seria meciurilor de verificare cu o victorie



Viitorul Filipești - CS Şotrile 1-3 (0-3) 

Disputat duminică dimineață pe stadionul “Metalul“ din Filipești, amicalul dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria oaspeților. Cu un lot bine structurat, bazat cam pe aceași jucători care au dus greul și în campionatul trecut, tânărul tehnician al echipei din Şotrile a avut posibilitatea să-și creioneze în linii mari un prim “11“ cu care va ataca noul sezon. Mai mult, în jocul de la Filipești au apărut și câțiva jucători noi care pot da o notă în plus la capitolul calitate. Lista noilor sosiți cuprinde numele lui: Daniel Țurlea (ex-Triumf Poiana Câmpina), Laurențiu Hornea (CS Cornu 2), Mihai Năstase (CS Bordeni), Liviu Buzăţoiu, Andrei Buzatu (AFC Brebu), Lucian Necula, în cazul ultimului fiind vorba de o revenire. În ciuda unei călduri insuportabile, a fost un joc deschis, cu un ritm bun, care a scos în relief nivelul de pregătire al celor două competitoare la acest moment. Pentru CS Şotrile au marcat Bucura, Olaru și Tănase.

CS Şotrile: Mănescu - Olaru, Constantin, Corneanu, A. Lupu, Petrescu, C. Rada, Barbu, Bucura, Marin, Tănase. Au mai jucat: Țurlea, Hornea, Necula, G. Lupu, Năstase, Irimia, Buzatu, F. Lupu și Tănăsoiu.

Antrenor: Gabriel Lupu

Pentru gruparea din Şotrile a fost ultimul amical al verii, urmând ca peste numai două săptămâni trupa prezidată de Ionuț Mănescu să intre în focul luptei, obiectivul fiind unul dintre primele patru locuri care permit promovarea într-un eșalon superior.



“Ne aflăm la finalul unei perioade de pregătire în care am încercat să găsesc o formulă de joc cât mai competitivă în perspectiva unui campionat în care ne-am propus ocuparea unui loc promovabil. Așteptăm cu nerăbdare debutul în noul sezon, mai ales că acum vom juca pe teren propriu în fața propriilor suporteri. Deja am observat că întreaga comunitate fotbalistică din Şotrile manifestă un interes sporit față de echipă, mulți suporteri fiind prezenți și la atrenamentele pe care le facem pe propriul stadion” a spus Gabi Lupu (foto), antrenorul formației din Şotrile

- Galerie foto -








Read More