vineri, 30 august 2024

O confruntare de atracție la Cornu!



CS Şotrile în căutarea primelor puncte

Sorții au făcut ca în prima etapă a acestui eșalon, pe stadionul din Cornu, C.S. Şotrile să pornească într-o nouă aventură fotbalistică la capătul căreia se dorește promovarea. Sigur, și echipa din Cornu care beneficiază de o bază sportivă de excepție își dorește mult mai mult față de ediția trecută, atunci când pentru mulți adversari a însemnat o nucă greu de spart. Pe aceste coordonate se anunță un joc echilibrat în care și cele mai mici detalii vor avea un cuvânt greu de spus. Așadar rămâne speranța ca fanii celor două formații vor putea asista la un joc plăcut în care fotbalul va avea numai de câștigat. Deci, o confruntare programată duminică după-amiază, ora 13.30, pe baza sportivă a formației gazdă. Partida va fi arbitrată de Costin Drăgănescu secondat la cele două linii de Tiberius Bunoiu și Teodora Manta.



Speranțe într-un joc bun

Încrezător în forța echipei sale, căpitanul oaspeților, Marin Dragoș (foto-sus) consideră că împreună cu colegii săi își vor trece în cont toate cele trei puncte.

Mergem la Cornu numai cu gândul la victorie. În opinia mea ne așteaptă un sezon la fel de strâns ca cel precedent, cu deosebirea că acum primele patru locuri aduc promovarea. În privința noastră, singurul obiectiv este promovarea mai ales că avem toate șansele să evoluăm în propriul fief, acolo unde sunt convins că vom avea sprijinul total al suporterilor”.

Tot în această primă etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Flacăra Mălăiești - Viitorul Proviţa de Sus; Carpați Sinaia - Gloria Vâlcănești; Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Tipărești; Progresul Aluniș - Voința Adunați; Victoria Olteni - Viitorul Cosminele; AS Podenii Vechi - Caraimanul Bușteni; Voința Gornet - Avântul Bertea