duminică, 1 septembrie 2024

Cu toate motoarele în plin. Trei puncte pentru AFC Brebu.



CS Brazi - AFC Brebu 1-4 (1-2) 

Partida dintre formația CS Brazi și cea din Brebu s-a desfășurat pe stadionul primei formații, sâmbătă după-amiază. Statistic vorbind, chiar dacă echipa gazdă pe teren propriu a reușit în ultimele întâlniri directe să pună multe probleme, de această dată elevii lui Vali Bunea au fost cei care au dictat muzica. Încă din debut, o minge plouată purtând semnătura lui Mirel Marcu (`6) a poposit în poarta lui Georgian Ciobanu care s-a dovedit lipsit de reacție. Golul doi a venit în minutul 34, în urma unui raid pe banda dreaptă a lui Mădălin Vișan, terminat cu un șut la colțul lung. Și totuși până la pauză gazdele au reușit să reducă din diferență prin Cosmin Scarlat (`41), acesta trimițând un ”trasor” de la 16 metri direct în vinclu. Cu George Bridinel, revenit la butoane după o pauză de inactivitate, vizitatorii s-au văzut mai mult în joc și în minutul 68 și-au trecut în cont un nou gol. A fost o centrare la care portarul din Brazi a intervenit greșit și din 10 metri ”vulpoiul” Tibi Oancea nu a iertat. Bomboana pe colivă a pus-o nou venitul, Mădălin Tolbaşu, care în minutul 90, de la 10 metri l-a făcut șah-mat pe nefericitul Georgian Ciobanu, obligat pentru a patra oară să scoată ”obiectul muncii” din plasa propriei porți. Așadar o victorie mai mult decât meritată în care s-a făcut simțită amprenta tânărului antrenor Vali Bunea.

► CS Brazi: Ciobanu - Ghiompirică, A. Stoica, Cornuță, C. Scarlat (cpt), Zănescu, Rădoi, Dincă, Frone, Modrișan, Herea. Au mai fost folosiți: Nicolae și Ion.

Antrenor: Nicolae Scarlat

► AFC: Dinu - D. Marin, Marcu, Mărăcineanu (cpt), Bridinel, Zahiu, Drăgan, Rada, Dima, Vișan, Oancea. Au mai jucat: Tolbașu, A. Marin, Popa și R. Stoica

Antrenor: Vali Bunea

Pentru fotbaliștii din Brebu urmează o ”intermediară” programată marți după-amiză, atunci când vor întâlni în propriul fief formația Tineretul Gura Vitioarei.



”O victorie în fața unei formații agresive pe teren propriu. Băieții au știut foarte bine să gestioneze un joc în care au fost superiori la toate capitolele. Suprafața de joc s-a prezentat în condiții foarte bune motiv pentru care îi felicit pe organizatori. De asemenea am cuvinte de laudă și pentru modul cum am fost primiți. Urmează o ”intermediară” la începutul săptămânii viitoare, pe teren propriu cu Tineretul Gura Vitioarei,  și sunt semnale că formația oaspete dorește amânarea acestei partide lucru cu care nu sunt de acord. Îmi aduc aminte că în campionatul trecut și noi am încercat o astfel de amânare și atunci am fost refuzați”, a spus după joc, Cătălin Tănase (foto), președintele clubului oaspete.