duminică, 1 septembrie 2024

Start lansat pentru Progresul



Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Ţipãreşti 4-0 (2-0)

Cu un public avid de fotbal în spate, gazdele au controlat ostilitățile pe tot parcursul partidei. În fața unei formații fără prea mari pretenții, conturile au fost rezolvate încă din prima parte a jocului, atunci când elevii antrenorilor Ionuț Necula și Vali Bărbulescu au perforat în două rânduri poarta adversă. Primul gol a picat în minutul 5, atunci când Ovidiu Vintilă, bine servit de Vali Bărbulescu, l-a executat pe portarul oaspeților. Același Ovidiu Vintilă (`35) și-a pus semnătura și pe al doilea gol, după un corner executat de pe banda stângă de către Florin Furdui, cu o reluare de manual din 2 metri. Actul secund a avut același scenariu, în prim plan aflându-se Florin Furdui, specialistul  gazdelor la executarea loviturilor de colț. În stilul lui Budescu, la două cornere de pe banda dreaptă (`60 și `85), acesta a făcut inutilă intervenția portarului advers, înregistrând o ”dublă”, la fel ca și colegul său, Ovidiu Vintilă. În continuare, pentru fotbaliștii din Proviţa de Jos la orizont se profilează un joc foarte interesant, programat la finele săptămânii viitoare, aceștia urmând să întâlnească pe CS Şotrile.

Progresul: Geană - Stoica, Butufei, Motoroiu (cpt), Furdui, Bucur, Bărbulescu, Drăghici, Alexe, Vintilă, Neagoe. Au mai jucat: A. Necula și Cafadaru.

Antrenori: Ionuț Necula și Vali Bărbulescu



Pe marginea acestui meci, Ionuț Necula (foto), unul dintre antrenorii grupării gazdă, a spus: ”A fost o victorie clară în urma unei evoluții foarte bune a elevilor mei motiv pentru care le mulțumesc și pe această cale. Remarc execuțiile de efect ale lui Florin Furdui care în opinia mea se poate spune că a fost omul meciului. De asemenea țin să mulțumesc publicului nostru care a fost în permanenţă alături de noi. Sper să continuăm acest debut bun și să facem o figură frumoasă în următoarea deplasare împotriva formației CS Şotrile”.