duminică, 1 septembrie 2024

Început cu stângul pentru Voința



Progresul Aluniș - Voința Adunați 1-0 (0-0)

Considerat capul de  afiș al primei etape, meciul dintre cele două formații care au ca obiectiv antamarea unui loc pe podium, a fost unul destul de aprig disputat. Cu două distribuții care au excelat la capitolul determinare, jocul a fost presărat cu mai multe ocazii, consemnându-se și un penalty (`30) irosit de gazde. După pauză, fotbaliștii din Aluniș au forțat mai mult cartea atacului și pe final (`85) au înscris un gol de trei puncte. În linii mari cam aceasta a fost istoria unui joc în care prestația grupării oaspete, cel puțin în repriza secundă, a lăsat mult de dorit.

Progresul: A. Anghel - Rotaru, Bratu, Poienaru, Duțescu, Dogaru, Dumitru (cpt), Tîmplaru, Pârtoacă, Cojocaru, Căpraru. Au mai fost folosiți: Frânculescu, C. Anghel, Cristinoiu, Băjenaru și Drăguță.

Antrenori: George Simion și Dan Rotaru

Voința: Bunea - R. Turek, Șerban, Apăunei, Boros, Cojocaru, B. Negotei, Nedelcu, Urdea, Butuza, C. Negotei (cpt). Au mai jucat: E. Turek și Botoacă.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei.



La finalul acestei confruntări, vizibil supărat, Cristi Negotei (foto), tânărul tehnician al echipei vizitatoare a declarat: ”A fost un joc pe care trebuie să-l uităm cât mai repede. În următoarea etapă trebuie să arătăm cu totul altfel, lucru cu care au fost de acord toți băieții. Suntem condamnați să câștigăm următorul joc. Am mare încredere în elevii mei și sunt convins că vom depăși foarte repede acest moment neplăcut”.

Următorul meci al fotbaliștilor din Adunați, programat la finalul săptămânii viitoare, va reprezenta un nou punct de atracție, de această dată aceștia primind vizita jucătorilor de la CS Cornu 2.