luni, 2 septembrie 2024

Un punct la ”adevăr” pentru CS Şotrile



CS Cornu 2 - CS Şotrile 1-1 (0-0)

Cum era de așteptat, partida dintre cele două CS - uri a fost una destul de disputată, fiecare competitoare dorindu-și să debuteze cu un rezultat pozitiv. A fost o confruntare pe contre, cu multe faze periculoase la cele două porți, care s-a ridicat cu mult peste nivelul mediu al eșalonului actual. Din păcate, o notă discordantă a făcut-o maniera de arbitraj, una prea severă, care a condus la acordarea unui număr mare de cartonașe galbene, creându-se astfel o stare de nervozitate inutilă în rândul jucătorilor. Așa s-a ajuns și la minutul 75, atunci când Budileanu, respectiv Olaru, au văzut ”roșu” în fața ochilor. Chiar din start, Barbu a dat emoții portarului advers pentru ca în replică cornenii să răspundă cu câteva șuturi periculoase la poarta lui Mănescu. Repriza secundă a început în aceași notă, același Barbu irosind poate cea mai mare ocazie a meciului. După alte câteva încercări care au avut ca țintă poarta oaspeților, minutul 85 a adus primul gol al meciului. La o fază care a curs pe traseul Bucura - Tănase - Savu, de la 8 metri, ultimul l-a executat pe Bucuroiu. Totuși bucuria a fost de scurtă durată pentru că trei minute mai târziu, o sincopă a vizitatorilor a făcut ca tabela să înregistreze un rezultat de egalitate care până la urmă a mulțumit ambele tabere.

CS Cornu: Bucuroiu - Buştiuc, Felciuc, R. Burlacu (cpt), Gratie, Vane, A. Burlacu, Ștefan, Al. Tănase, Popa, Budileanu. Rezerve: Dumitrache, Stanciu, Cîrstoiu, Buzilă, Dusescu, Iordan, Potlog, Bocioacă și Duță.

Antrenor: Liviu Talangă.

CS Şotrile: Mănescu - Ungureanu, Corneanu, Constantin, Olaru, Marin (cpt), Rada, G. Lupu, Țurlea, Barbu, A. Tănase. Rezerve: A. Lupu, Buzăţoiu, Ruja, Irimia, Savu, Hornea, Bucura, Petrescu și Cobeanu.

Antrenor: Gabi Lupu.



La finalul acestui joc, Gabi Lupu (foto), antrenorul echipei din Şotrile a declarat: ”Per ansamblu sunt mulțumit de jocul nostru și cu mai multă atenție puteam pleca cu toate punctele. Mă bucur că în acest sezon beneficiez de un lot lărgit care îmi oferă mai multe soluții. Sper într-un joc la fel de bun și în următoarea etapă care să ne aducă prima victorie în această stagiune”.

Următorul meci al fotbaliștilor din Şotrile, programat la finalul săptămânii viitoare, va reprezenta un nou punct de atracție, aceștia urmând să întâlnească pe Progresul Proviţa de Jos.