duminică, 25 august 2024

Voința Adunați încă nu convinge



CS Ariceștii Rahtivani - Voința Adunați 5-3 (3-1)

Cum numărătoarea inversă a început, antrenorii Mitrea și Negotei au decis să dispute un ultim amical pe stadionul din Aricești. S-au aflat față în față două formații care în campionatul care va debuta la finele săptămânii viitoare și-au propus un loc sub soare, adică o promovare într-un eșalon superior. La capătul unei partide cu multe goluri, în care căldura a influențat în mare măsură calitatea jocului, gazdele s-au impus cu 5-3. Pentru gruparea din Adunați, toate cele trei reușite au fost opera lui Cristi Negotei. 



Pe marginea acestui joc, Cristi Negotei (foto-sus), unul dintre antrenorii echipei oaspete a spus: “A fost ultimul test înaintea debutului de campionat și pot spune că jocul nostru nu m-a satisfăcut. Trebuie cât mai repede să strângem rândurile pentru că în prima etapă vom juca împotriva unei contracandidate la promovare motiv pentru care jocul se anunță foarte dificil“  

Distribuţia vizitatorilor a fost: Duță - Boc, Nedelcu, Călin, Apăunei, Spurcaciu, Dinoiu, B. Negotei, Butuza, E. Turek, C. Negotei . Pe parcurs au mai fost introduși: Mitrea, Cojocaru, Pință și Bunea.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

Sorții au făcut ca echipa prezidată de Ciprian Pință să aibă ca adversar în prima etapă una dintre cele mai puternice grupări ale Superligii B1 Prahova, seria Nord, urmând să întâlnească în deplasare formația Progresul Aluniș.