duminică, 25 august 2024

AFC Brebu pierde în minutele de prelungire



AFC Brebu - Progresul Drăgănești 1-2 (0-0)

Printre partidele interesante ale primei etape s-a numărat și întâlnirea de la Brebu unde gazdele, cu o formulă de joc puțin schimbată față de stagiunea trecută, au primit vizita jucătorilor din Drăgănești. În fața unui public avid de fotbal, cele două distribuții au încercat să țină jocul cât mai departe de propria poartă, mijlocul terenului find principalul câmp de luptă. Pe acest fond de angajament fizic, fazele periculoase au fost puține la număr, fiecare echipă având totuși șansa de a modifica tabela. Primii care o puteau face au fost jucătorii gazdă prin Flavius Rada, chiar în debut, pentru ca tot acesta să fie din nou în prim plan puțin mai târziu. În replică, vizitatorii și-au arătat colții la două faze în care Laurențiu Dinu și-a demonstrat clasa. Actul secund a continuat în aceași notă până în minutul 57, când la o greșeală a defensivei brebene, Vali Popescu a schimbat pentru prima dată tabela. Putea fi 2-0 în minutul 70, dar același Laurențiu Dinu a reușit să respingă o minge de la punctul cu var, dar în minutul 88 gazdele au egalat prin Tibi Oancea. Finalul a fost unul la cote ridicate și o nouă sincopă a apărării brebene a făcut ca în primul minut al prelungirilor, Vali Popescu să încline balanța în favoarea echipei sale.

► AFC: Dinu - D. Marin, Marcu, Mărăcineanu (cpt), Rusu, Zahiu, Drăgan, Rada, Dima, Vișan, Oancea. Au mai fost folosiți: A. Marin, Popa și Tolbașu.

Antrenor: Vali Bunea

► Progresul: Tudor - V. Savu, Moise, Badiu (cpt), Nincă, Savu, M. Duță, G. Oprea, Popescu, Cantur, I. Oprea. Au mai fost folosiți: Buriac, Crăciun, Iorga și Stancu.

Antrenor: Florin Toader.



”Consider că a fost un meci în care per ansamblu nu am jucat rău dar din păcate unele greșeli ne-au costat. Capul sus, drumul este lung și trebuie să privim înainte. Sunt convins că vor veni și rezultatele pozitive”, a precizat după joc, Cătălin Tănase (foto), președintele clubului gazdă.