luni, 26 august 2024

Optimism și încredere la Voința Adunați



Susținută financiar de Primăria locală, de câțiva sponsori dar și din punct de vedere moral de un număr mare de suporteri, această grupare a fosr revelația sezonului trecut clasânduse în final pe un onorant loc trei. Cu o conducere tehnică valoroasă și bazată pe experiența multor jucători cunoscuți, gruparea prezidată de Ciprian Pinţă își propune din start o prezență pe podium însoțită firesc și de o mult așteptată promovare.

“Pot spune că suntem pe ultima 100 de metri cu pregătirea și definitivarea lotului. În linii mari există o formulă de joc pe care cei doi antrenori ai noștri au cristalizato și așteptăm o creștere în joc de la meci la meci. Sorții au făcut ca în prima etapă să întâlnim una dintre contracandidatele la promovare. Ca de fiecare dată, și la această partidă așteptăm suporterii adevărați să fie prezenți lângă noi și sperăm într-un rezultat pozitiv. Obiectivul nostru este unul declarat, și anume promovarea într-un eșalon superior”, a declarat recent președintele Ciprian Pință (foto-jos).

Primul joc oficial pe care-l vor susține în sezonul care va debuta la finalul acestei săptămâni se va disputa în deplasare, în compania formației Progresul Aluniș.



 Lot:

Portari: Marius DUŢĂ, Sergiu BUNEA.

Fundaşi: Bogdan ŞERBAN, George PETRESCU, Lucian NEDELCU, Marian APĂUNEI, Liviu BOTOACĂ, Liviu PINŢĂ, Gabriel BOROŞ, Iulian CĂLIN, Ciprian TUREK.

Mijlocaşi: Bogdan NEGOTEI, Cristi NEGOTEI, Codruț COJOCARU, Daniel BUTUZA, Marius DINOIU.

Atacanţi:  Valentin URDEA, Eduard TUREK, Mihai SPURCACIU.

Conducere:

Antrenori: Adrian MITREA și Cristi NEGOTEI

Secretar club: Sorin MOISE

Președinte: Ciprian PINŢĂ

Președinte onorific: Darius SĂVULESCU

Sosiri: Cristi NEGOTEI și Bogdan ŞERBAN (ambii de la Tricolorul Breaza), Daniel BUTUZA (FC Muscelul Câmpina), Mihai SPURCACIU (AFC Bănești), Gabriel BOROŞ (CSO Comarnic), Marius DINOIU (Viitorul Proviţa de Sus)

Plecãri: Lucian COMĂNOIU (CSO Comarnic), Mihai ENE (Viitorul Proviţa de Sus), Dragoş JILAVU (retras din activitatea competiţionalã)