joi, 22 august 2024

AFC Brebu - Progresul Drăgănești, un joc cu mari ambiții



Așadar, caruselul fotbalistic al Ligii A Prahova se pune în mișcare la finalul acestei săptămâni. Printre meciurile interesante al acestei runde figurează și confruntarea de la Brebu, acolo unde fotbaliștii localnici primesc vizita celor de la Progresul Drăgănești. În tabăra oaspete, mai ales la nivel de conducere, optimismul este la cote înalte prin vocea finanţatorului Nicu Mărgărit care recent afirma că: ”Mizez pe un start perfect. Programul pare unul prietenos cu noi deși fiecare adversar va încerca să ofere totul la ora disputei. Vreau, clar, 12 puncte după primul calup de 4 meciuri dacă dorim să confirmăm obiectivul important din noul sezon”. De partea cealaltă, formația gazdă vine cu câteva noi achiziții, și bineînțeles își dorește un debut cu dreptul. Mai mult, pentru elevii lui Vali Bunea această partidă este un bun prilej pentru a-și lua revanșa după cele două înfrângeri suferite în ediția trecută de campionat. Pe aceste coordonate, organizatorii se așteaptă la o rețetă mare de public care are calitatea de a-și purta favoriții spre victorie, așa cum a făcut-o de nenumărate ori până acum.



Totul pentru spectatori

Ca de fiecare dată, organizatorii vor oferi un frumos program de meci (foto-sus), în paginile căruia spectatorii vor găsi multe informații interesante legate de noul sezon fotbalistic al Ligii A Prahova.

Această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 18.00, pe stadionul din BrebuJocul va fi condus la centru de Costin Drăgănescu ajutat la cele două linii de Stefan Dumitrache și Alin Ionică. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Safta.



Cătălin Tănase: ”La final să obținem un rezultat pozitiv”

Cătălin Tănase (foto-sus), președintele grupării brebene are mare încredere în pupilii săi și dorește să pășească cu dreptul în actuala stagiune fotbalistică.

”Se anunță o dispută cu mari ambiții de ambele părți. Mai mult ca sigur va fi un meci echilibrat. Ce pot să mai spun? Recunoaștem valoarea adversarilor noștri dar sper ca forța noastră de grup și publicul spectator să-și spună cuvântul iar la final să obținem un rezultat pozitiv”

În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: AFC Bănești - Petrolul `95; CS Valea Cãlugãreascã - Teleajenul Vălenii de Munte; Avântul Măneciu - ACS Cornu; Tineretul Gura Vitioarei - CS Brazi; CS Mănești - CSO Boldești; Progresul Bucov - Petrosport; CSO Comarnic  - Unirea  Cocorăști; CSL Vărbilău - CS Câmpina.