vineri, 30 august 2024

În fața primului episod



Progresul Aluniș - Voința Adunați

În mod sigur, în această săptămână premergătoare debutului de sezon, gândurile fotbaliștilor din Adunați se îndreaptă spre meciul de duminică dimineață, atunci când vor întâlni în deplasare formația Progresul Aluniș. Încrederea și speranța jucătorilor că la finalul acestui meci vor obține un rezultat favorabil sunt cuvintele de ordine la Voința Adunați. Evident, aceași stare de spirit există și în tabăra gazdă unde dorința generală este de a păși cu dreptul în actuala stagiune. În altă ordine de idei, partida poate fi considerată capul de afiș al etapei, față în față aflându-se două dintre cele mai puternice formații din serie. Așadar, duminică dimineață, începând cu ora 11.00, pe arena de la Livadea, pupilii lui Ciprian Pință vor bifa primul joc din această ediție de campionat. Partida va fi arbitrată de Vasile Crețu secondat la cele două linii de Elena Cioc și Alin Ţăranu.



Legat de jocul de la Livadea, purtătorul banderolei de căpitan al formației vizitatoare, Bogdan Negotei (foto) a ținut să precizeze: “Firesc, eu și colegii mei ne dorim toate cele trei puncte. Întâlnim o formație puternică care are același obiectiv ca al nostru, și anume promovarea. În aceste condiții se anunță un meci viu disputat în care fiecare echipă își dorește să pornească cu dreptul. Suntem gata de luptă și așteptăm ca iubitorii de fotbal din Adunați să fie în număr cât mai mare alături de noi “.

Tot în această primă etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Flacăra Mălăieşti - Viitorul Proviţa de Sus; Carpați Sinaia - Gloria Vâlcăneşti; Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Ţipărești; CS Cornu 2 - CS Şotrile; Victoria Olteni - Viitorul Cosminele; AS Podenii Vechi - Caraimanul Bușteni; Voința Gornet - Avântul Bertea