vineri, 30 august 2024

Gazdele iau în calcul numai victoria



Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Ţipãreşti

Pentru fotbaliștii din Proviţa de Jos debutul de sezon se va solda cu o vizită a echipei Viitorul Ţipărești. Cu un cuplu nou de antrenori pe banca tehnică, Ionuț Necula și Vali Bărbulescu, având în spate și sprijinul propriilor suporteri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă. Totuși, ei nu trebuie nici un moment să-și subestimeze adversarii și au obligaţia să trateze cu maximă seriozitate acest joc. În mod sigur replica oaspeților va fi una pe măsură, existând toate premisele ca iubitorii de fotbal proviţeni să asiste la un meci viu disputat în care fotbalul va avea numai de câștigat.  



Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, ”Il capitano” gazdelor, Sebi Motoroiu (foto) a spus că el și colegii lui se gândesc numai la victorie.

”Se anunță un meci interesant și un bun prilej de a ne lua revanșa, ținând cont că în sezonul trecut am pierdut în deplasarea de la Ţipărești, cu 4-1. Dorim să pășim cu dreptul în actuala stagiune fotbalistică în care sperăm să arătăm mult mai bine. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la meciurile noastre și promitem că nu o să-i dezamăgim”, a ținut să precizeze Sebi înaintea acestui joc .

Așadar, acest nou episod este programat duminică dimineața, începând cu ora 11.00. pe stadionul din Proviţa de Jos. Jocul va fi condus la centru de Bogdan Ciocoiu ajutat la cele două linii de Gabriel Ţene și Cosmin Neacșu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Stelian Dabi.

Tot în această primă etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Flacăra Mălăiești - Viitorul Proviţa de Sus; Carpați Sinaia - Gloria Vâlcănești; Progresul Aluniș - Voința Adunați; Victoria Olteni - Viitorul Cosminele; AS Podenii Vechi - Caraimanul Bușteni; Voința Gornet - Avântul Bertea, CS Cornu 2 - CS Şotrile.