miercuri, 28 august 2024

Gata de luptã! Ei sunt Progresul Proviţa de Jos



Ca și celelalte grupări fotbalistice din Superliga B1 Prahova, seria Nord, Progresul așteaptă cu nerăbdare startul unui nou sezon competițional. Ca de fiecare dată, conducerea clubului proviţean, avându-l în prim plan pe președintele Daniel Crețu, a încercat să rezolve cât mai bine toate problemele de ordin organizatoric și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu proprii suporteri, aceia care pe frig, ploaie sau soare au fost mereu lângă echipă.



“În mod sigur va fi o întrecere echilibrată în care va fi o luptă acerbă pentru primele patru locuri care asigură promovarea. În cazul nostru pot spune că avem aceleași așteptări ca și la edițiile precedente de campionat, adică să adunăm cât mai multe puncte iar la final rămâne să tragem linie și atunci vom vedea unde ne situăm. Ca o noutate pot spune că lângă mine se află un nou sponsor, Georgian Chiriac, și împreună cu acesta vom încerca să asigurăm bunul mers al echipei. Din punctul meu de vedere totul este pregătit și ne propunem un parcurs cât mai bun. Îi invităm pe toți fanii noștri să fie alături de noi“, declara recent președintele Daniel Crețu (foto-sus). Cu multe nume interesante în lot, dar și cu doi antrenori tineri încă prezenți în iarbă, Progresul priveşte cu încredere viitorul sezon, aşteptând să debuteze cu dreptul într-un joc susținut pe teren propriu în fața echipei Viitorul Ţipărești.



Lot:

Portari: Iulian GĂMAN, Flavius GEANĂ.

Fundaşi: Marius BUTUFEI, Sebastian MOTOROIU, Sabin STOICA, Cosmin IRIMOIU, Cãtãlin VIVULEŢ.

Mijlocaşi: Marian DRĂGHICI, Valentin BĂRBULESCU, Alexandru POSTOLACHE, Florin FURDUI, Mihai PRISĂCĂRUŢ, Cosmin BUCUR, Ovidiu VINTILĂ, Ionuț ALEXE (CS Cornu).

Atacanţi: Valentin DEDU, Constantin VOICA, Ștefan VASILACHE, Cătălin NEAGOE, Daniel CAFADARU, Andrei NECULA.

Conducere:

Antrenori: Ionuț NECULA și Vali BĂRBULESCU

Preşedinte: Daniel CREȚU

Sosiri: Ovidiu VINTILĂ (Sportul Câmpina), Ionuț ALEXE (CS Cornu), Cãtãlin VIVULEŢ (CS Scorţeni Mislea)

Plecări: Iulian CRISTIAN (Arizona Zalhanaua), Alexandru BOBEICĂ și Florin DOBRE (destinații necunoscute)