duminică, 18 august 2024

CS Şotrile termină seria meciurilor de verificare cu o victorie



Viitorul Filipești - CS Şotrile 1-3 (0-3) 

Disputat duminică dimineață pe stadionul “Metalul“ din Filipești, amicalul dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria oaspeților. Cu un lot bine structurat, bazat cam pe aceași jucători care au dus greul și în campionatul trecut, tânărul tehnician al echipei din Şotrile a avut posibilitatea să-și creioneze în linii mari un prim “11“ cu care va ataca noul sezon. Mai mult, în jocul de la Filipești au apărut și câțiva jucători noi care pot da o notă în plus la capitolul calitate. Lista noilor sosiți cuprinde numele lui: Daniel Țurlea (ex-Triumf Poiana Câmpina), Laurențiu Hornea (CS Cornu 2), Mihai Năstase (CS Bordeni), Liviu Buzăţoiu, Andrei Buzatu (AFC Brebu), Lucian Necula, în cazul ultimului fiind vorba de o revenire. În ciuda unei călduri insuportabile, a fost un joc deschis, cu un ritm bun, care a scos în relief nivelul de pregătire al celor două competitoare la acest moment. Pentru CS Şotrile au marcat Bucura, Olaru și Tănase.

CS Şotrile: Mănescu - Olaru, Constantin, Corneanu, A. Lupu, Petrescu, C. Rada, Barbu, Bucura, Marin, Tănase. Au mai jucat: Țurlea, Hornea, Necula, G. Lupu, Năstase, Irimia, Buzatu, F. Lupu și Tănăsoiu.

Antrenor: Gabriel Lupu

Pentru gruparea din Şotrile a fost ultimul amical al verii, urmând ca peste numai două săptămâni trupa prezidată de Ionuț Mănescu să intre în focul luptei, obiectivul fiind unul dintre primele patru locuri care permit promovarea într-un eșalon superior.



“Ne aflăm la finalul unei perioade de pregătire în care am încercat să găsesc o formulă de joc cât mai competitivă în perspectiva unui campionat în care ne-am propus ocuparea unui loc promovabil. Așteptăm cu nerăbdare debutul în noul sezon, mai ales că acum vom juca pe teren propriu în fața propriilor suporteri. Deja am observat că întreaga comunitate fotbalistică din Şotrile manifestă un interes sporit față de echipă, mulți suporteri fiind prezenți și la atrenamentele pe care le facem pe propriul stadion” a spus Gabi Lupu (foto), antrenorul formației din Şotrile

- Galerie foto -