duminică, 18 august 2024

Victorie pentru brebeni în ultima repetiție



AFC Brebu - AS Pleaşa 1-0 (0-0)

Cu o săptămână înaintea debutului unui nou sezon de Liga A Prahova, fotbaliștii din Brebu au susținut un ultim amical pe teren propriu, primind vizita formației AȘ Pleașa. S-a terminat, 1-0, un joc controlat în totalitate de către gazde care încheie astfel o perioadă de pregătire fructuoasă, soldată cu patru victorii și o singură înfrângere. Unicul gol al meciului a fost marcat de Flavius Rada (`56).

Antrenorul echipei gazdă, Vali Bunea, a început amicalul cu un prim ”11” în care s-au aflat: Aldea - A. Marin, Mărăcineanu, Marcu, Dima, Drăgan, Bridinel, Zahiu, Rada, Tolbașu, Vișan. Au mai evoluat: Popa, F. Stoica, R. Stoica, Șoldan și Plumb.

În următorul joc, care de această dată va fi unul pe puncte, fotbaliștii din Brebu vor evolua în propriul fief împotriva formației Progresul Drăgănești.



“A fost ultimul joc de pregătire pentru noi, cu o primă repriză bună comparativ cu a doua în care ritmul a fost puțin mai scăzut din cauza căldurii. În linii mari sunt mulțumit de noii veniți și aștept cu nerăbdare debutul de sezon. Vom întâlni pe teren propriu formația Progresul Drăgănești și îmi doresc ca toate punctele puse în joc să rămână la Brebu. Vrem să demonstrăm că adversarii noștri nu sunt favoriți așa cum cred ei” - Vali Bunea (foto), antrenorul grupării gazdă.