sâmbătă, 21 mai 2022

Brebenii spulberă speranțele gazdelor!

C.S.O. Băicoi - A.F.C. Brebu 3-4 (0-2)     


În criză de efectiv, cu numai 12 jucători apți pe raportul de joc, fără să se întrebuințeze prea mult, A.F.C. - ul  a obținut o victorie logică ținând cont de diferența valorică între cele două competitoare. În fața unei formații aproape resemnate cu gândul retrogradării, elevii antrenorului Robert Săvulescu au avut în permanență controlul asupra jocului, un joc în care nu s-a pus nici un moment problema câștigătorului. După o primă repriză în care s-a făcut diferența de două goluri, oaspeții nu au mai forțat și chiar dacă în urma unor greșeli individuale, gazdele au reușit să înscrie, în final vizitatorii și-au trecut  în cont încă trei puncte. Pe lista marcatorilor în acest meci, brebenii au ieșit în prim plan prin Dumitru, Oancea, Ștefan și Marinescu. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: R. Gheorghe - Dima, Oprica, Marcu, Mărăcineanu (cpt), Ștefan, Duricu, Vișan, Dumitru, Oancea, Marinescu.

Pe marginea acestei partide, antrenorul oaspeților, Robert Săvulescu (foto) a declarat: “Un meci pe care l-am controlat și nici un moment nu s-a pus problema echipei câștigătoare. Am avut și câteva momente de relaxare și gândurile noastre se îndreaptă acum la următorul joc în care vom întâlni un adversar mult mai bun“.

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “O victorie meritată în fața unei formații oarecum resemnate care are șanse mici pentru a se mai putea salva de la retrogradare. Mă bucur că am legat o nouă victorie dar acum trebuie să ne concentrăm la jocul de marți, atunci când vom avea în față o formație redutabilă “.

Următorul meci al brebenilor programat marți, începând cu ora 18.00, se va consuma pe teren propriu în compania echipei Voința Vărbilău.