sâmbătă, 12 martie 2022

O remiză de luptă!

A.F.C. Bănești - A.F.C. Brebu 0-0


Acest derbi zonal a atras privirile fanilor celor două grupări care de fiecare dată au manifestat multe pasiuni și orgolii. Fără o miză deosebită în clasament, cu mulți jucători valoroși în ambele distribuții, înfruntarea a fost una destul de aprigă, cu multe faze interesante. Cu o primă repriză echilibrată, caracterizată de un joc de uzură, în actul secund acțiunile au devenit mai periculoase la ambele porți, spre deliciul publicului spectator. Primii care puteau înscrie au fost jucătorii gazdă, Nae ratând o bună oportunitate la poarta lui Stănulescu iar de partea cealaltă Tibi Oancea a fost foarte aproape de a aduce fericire în tabăra brebeană, dar scărița sa nu și-a atins ținta. În final, fluierul centralului acestei partide a consfințit un rezultat de egalitate care mulțumește într-o oarecare măsură formația oaspete ținând cont de bilanțul net favorabil obținut de băneşteni în ultimele trei ediții de campionat.


Cu privire la acest joc, Alin Negreanu (foto), ”îngerul păzitor” din poarta echipei gazdă a declarat: ”A fost un meci greu influențat în primul rând de starea suprafeței de joc. Astfel, diferența de valoare dintre cele două competitoare s-a echilibrat și a rezultat un scor egal. În continuare privim cu încredere următoarele jocuri. Avem un vestiar unit și vreau să subliniez că până acum apărarea și-a făcut datoria. Sperăm să continuăm pe o linie ascendentă”. 

Tot pe marginea acestui meci, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene, a spus: ”Sunt mulțumit de evoluția jucătorilor mei care au făcut multă risipă de energie pe un teren foarte greu. De această dată au dat dovadă de atitudine și mă bucur că am reușit să avem un lot complet, fără absenţe notabile”.

► A.F.C. Bănești: Negreanu - Nichifor, Merluță (cpt), Banu, Chirilă, Copilu, Ilioiu, Bălan, Vasile, Bridinel, Nae. A mai evoluat și Burlacu.

Antrenor: Ciprian Copilu și Octavian Gânju.

► A.F.C. Brebu: Stănulescu (cpt) - Mărăcineanu, Marcu, Oprica, Rusu, Vișan, A. Duricu, Zahiu, Dumitru, Marinescu, Oancea. Au mai jucat: Stoica, Ștefan și Ion Lucian.

Antrenor: Robert Săvulescu.

Pentru Sebi Stănulescu și colegii lui urmează un joc acasă, în compania formației C.S. Mănești, în timp ce fotbaliști din Bănești vor lua cap-compas stadionul echipei Petrolul `95 Ploiești.