joi, 17 martie 2022

Cu gândul la puncte!

A.F.C. Brebu - C.S. Mănești



După un punct prețios cucerit pe terenul de la Bănești, care a avut darul să le ridice moralul, elevii lui Robert Săvulescu privesc cu încredere următorul joc. De această dată ei vor avea calitatea de gazde, la Brebu urmând să sosească C.S. Mănești, o formație incomodă care poate pune probleme oricărui adversar. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

7.      C.S. Mănești      19  10  3  6  56 - 33    33p

9.      A.F.C. Brebu      19  8    2  9  44 - 32    26p

Pe aceste coordonate, înfruntarea dintre cele două competitoare se anunță a fi una foarte interesantă organizatorii mizând ca de fiecare dată pe un public numeros în tribuna stadionului din Brebu. Așadar, partida cu formația din Mănești este programată sâmbătă după amiază, începând cu ora 15,00, pe arena din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Costin Drăgănescu ajutat la cele două linii de Andrei Bobeică și Valentin Dumitrache. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Dumitrache.



Cătălin Tănase: ”Nu trebuie să facem pași greșiți”

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului Cătălin Tănase (foto) a precizat că singurul obiectiv luat în calcul este victoria.

”Venim cu un moral ridicat după punctul cucerit în etapa trecută. Avem tot lotul valid și este momentul să obținem prima noastră victorie în acest sezon. Nu mai avem voie să facem pași greșiți și ne trebuie atitudine în fața unei formații care până acum a pus multe probleme adversarilor. Sper că împreună cu fanii noștri să adăugăm încă trei puncte în clasament”.

Tot în această etapă, cea cu numărul 20, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● C.S. Cornu - C.S.O. Băicoi

● Tinerețea Izvoarele - Voința Vărbilău

● Tricolorul Breaza - Atletic United 1906

● C.S. Păulești - C.S. Brazi

● C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - C.S.C. Berceni

● Unirea Urlați - A.S. Strejnic

● Petrolul `95 Ploiești - A.F.C. Bănești

● Petrolistul Boldești - C.S.C. Măneciu