joi, 10 martie 2022

O nouă confruntare între A.F.C. - uri!

A.F.C. Bănești - A.F.C. Brebu

Întotdeauna confruntările dintre cele două competitoare au atras privirile iubitorilor de fotbal din zona Câmpinei indiferent de locul de desfășurare a ostilităților. Statistic vorbind, situația întâlnirilor directe în ultimele trei ediții de campionat este favorabilă echipei gazdă, aceasta înregistrând cinci victorii și un singur rezultat de egalitate.  

Ed. 2019 - 2020: A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești 0-3; returul nu s-a mai disputat din cauza pandemiei

Ed. 2018 - 2019: A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești 0-0; A.F.C. Bănești - A.F.C. Brebu 5-1

Ed. 2017 - 2018: A.F.C. Bănești - A.F.C. Brebu 3-0; A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești 1-2

Ed. 2021 - 2022: A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești 1-3

După semi-eșecul din etapa trecută, elevii antrenorului Robert Săvulescu și-au reîncărcat bateriile și așteaptă cu încredere acest meci în care sunt deciși să-și vândă cât mai scump pielea. Singurul semn de întrebare planează asupra lui Tibi Oancea, prezența lui fiind incertă. De partea cealaltă, cu o singură absență notabilă, Alex Puchea accidentat, echipa gazdă vine după un rezultat nesperat de bun, victorie pe terenul Petrolistului din Boldești, și speră la un nou succes ținând cont și de bilanțul jocurilor directe. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

4. A.F.C. Bănești        18  13  2  3  51 - 19    41p

9. A.F.C. Brebu           18  8    1  9  44 - 32    25p


Suntem încrezători în jocul nostru

”Venim după un succes și suntem încrezători în jocul nostru. Ne așteaptă o partidă dificilă și sper ca suprafața de joc să arate cât de cât în condiții acceptabile mai ales după ce în ultimele zile zăpada a creat unele probleme. Nu ne putem baza pe aportul lui Puchea care datorită unel accidentări va lipsi de pe gazon, a ținut să precizeze înaintea acestei confruntări, antrenorul Ciprian Copilu (foto).


Oaspeții speră într-un rezultat bun

Legat de acest joc, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării din Brebu a spus:”În opinia mea va fi un meci de luptă pe un teren greu, influențat și de condițiile atmosferice. Sper să reușim un joc bun în fața unei echipe aflată în partea superioară a clasamentului. Desigur, un rezultat bun ne-ar bucura și mai mult dar totul depinde de băieți, de atitudinea pe care o vor avea în teren”.

Așadar se anunță un meci de atracție, existând toate premisele unui spectacol fotbalistic de calitate. Această dispută va fi arbitrată de centralul Paul Manu (Ploiești) și asistenții Iulian Bălănescu (Plopu) și Romulus Sprînceană (Bușteni). Observator A.J.F.: Vasile Radu (Ploiești). Partida este programată la finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă dimineață începând cu ora 11,00, pe stadionul din Bănești.

Tot în această etapă, cea cu numărul 19, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● C.S.C. Măneciu - C.S. Cornu

● C.S. Mănești 2013 - Petrolistul Boldești

● A.S. Strejnic - Petrolul `95 Ploiești

● C.S.C. Berceni - Unirea Urlați

● C.S. Brazi - C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte

● Atletic United 1906 - C.S. Păulești

● Voința Vărbilău - Tricolorul Breaza

● C.S.O. Băicoi - Tinerețea Izvoarele