luni, 23 mai 2022

Un joc de mijlocul clasamentului!

A.F.C. Brebu - Voința Vãrbilãu   


Încet, încet ne apropiem și de finalul acestei ediții de campionat care a ajuns la etapa cu numărul 31. Urmează o nouă intermediară, greu de suportat pentru echipele angrenate pe prima scenă fotbalistică a județului nostru. Pe lângă problemele financiare cu care se confruntă unele grupări mai apar și cele legate de oboseală sau serviciu, în cazul jocurilor care se dispută în cursul săptămânii așa cum se va întâmpla marți, începând cu ora 18.00. Dar fotbalul este un sport iubit care cere și sacrificii. Deci partida de la Brebu va aduce față în față două formații de mijlocul clasamentului, lipsite de griji la această oră. Elevii antrenorului Robert Săvulescu revin în fața propriilor suporteri după ce în runda trecută au câștigat, scor 4-3 pe terenul celor de la C.S.O. Băicoi. De partea cealaltă, echipa oaspete a cedat în propriul fief, 0-2 cu Petrolistul Boldești. În actuala ediție de campionat cele două grupări s-au mai întâlnit în toamnă, atunci când echipa Voința s-a impus pe stadionul din Vărbilău cu scorul 2-0. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

8.      A.F.C. Brebu      30  14  4  12    68 - 52    46p

11.    Voința                 30   9  10 11    39 - 53    37p


”Pentru noi acest joc nu diferă ca abordare comparativ cu cele desfășurate până acum. În continuare cer determinare și multă seriozitate. Întâlnim o formație imprevizibilă care nu de puține ori a obținut rezultate notabile. Trebuie să ne mobilizăm și la final să obținem cele trei puncte”, ținut să precizeze Cătălin Tănase (foto), președintele A.F.C. - ului.

Așadar, partida cu formația Voința Vărbilău este programată marți după-amiază, începând cu ora 18,00, pe arena din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popişteanu ajutat la cele două linii de Andrei Mateescu și Ştefan Niculae. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Andrei Achimescu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:  

 C.S. Păuleşti - C.S. Cornu             

 Teleajenul Vălenii de Munte - Tricolorul Breaza

 Unirea Urlaţi - Tinerețea Izvoarele

 Petrolul `95 - C.S.O. Băicoi

 Petrolistul Boldeşti - Atletic United

 C.S. Măneciu - C.S. Brazi

 C.S. Măneşti - C.S. Berceni

 A.F.C. Băneşti - A.S. Strejnic