marți, 24 mai 2022

Brebenii nu se dezmint. Victorie la pas!

A.F.C. Brebu - Voința Vãrbilãu 3-1 (2-0)    


Considerat un joc de mijlocul clasamentului, față în față s-au aflat două formații lipsite de griji. Și totuși echipa care și-a dorit să lege o nouă victorie a fost cea prezidată de Cătălin Tănase. La fel ca și în etapa trecută, gazdele au avut probleme de efectiv, de-abia reușind să încropesca un prim “11“. În aceste condiții elevii antrenorului Robert Săvulescu au făcut din nou eforturi deosebite și în final balanța s-a înclinat în favoarea lor, punctele staționând la Brebu. Practic oaspeții au contat doar în primele 10 minute după care fotbaliștii gazdă au condus în totalitate ostilitățile. Cu un Robert Oprica aflat în zi de grație, autor a două goluri (`20, `30), primul din penalty, gazdele au intrat la pauză cu un avantaj liniștitor. Reveniți de la vestiare, chiar dacă vizitatorii au redus din diferență, brebenii au punctat din nou închizând tabela prin Alex Marinescu (`62). A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: Stănulescu (cpt) - Dima, Oprica, Marcu, Mărăcineanu, Stoica, Duricu, I. Lucian, Dumitru, Oancea, Marinescu. Pe parcursul jocului a mai fost introdus și Boghici. Următorul meci al brebenilor se va consuma pe terenul formației Atletic United Ploiești.



Legat de acest joc, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a declarat: “Sunt mulțumit de joc și de rezultat chiar dacă astăzi am întâlnit o formație modestă. Noi am reușit să legăm o nouă victorie care confirmă parcursul bun din această stagiune. Mă bucur că din nou am adus satisfacție publicului nostru care și de această dată a fost prezent la datorie “.


La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “Ce pot să mai spun? A fost un joc agreabil, plăcut ochiului, într-o organizare foarte bună. Ne aflăm pe o linie ascendentă și sunt mulțumit pentru tot ce am realizat până acum, chiar dacă mai sunt de disputat trei etape din această ediție de campionat“.