joi, 26 mai 2022

Gazdele sub presiune. Orice pas greșit costã foarte mult!

Atletic United - A.F.C. Brebu


Cu trei etape înainte de final și câteva restanţe, lupta la vârf în Liga A Prahova a căpătat noi valențe. Astfel, prin victoria echipei C.S. Cornu pe terenul liderului, fotbaliștii corneni au antamat prima poziție a clasamentului, urmăriți îndeaproape de C.S. Păulești și Atletic United la o diferență mică de puncte.

1.      CS Cornu           31  22   6  3    81 - 24  72p

2.      CS Pãuleşti        30  22   5  3    97 - 26  71p

3.      Atletic                 30  21   7  2    86 - 24  70p

În aceste condiții, runda cu numărul 32 cuprinde câteva meciuri de mare atracție. Dacă C.S. Păulești se va deplasa la Breaza iar C.S. Cornu va primi vizita formației A.F.C. Bănești, un alt joc interesant va fi cel de la Băicoi unde Atletic United va întâlni pe A.F.C. Brebu. Acesta din urmă aduce față în față două grupări care până acum au avut comportări remarcabile. Echipa prezidată de Cătălin Tănase vine după trei victorii consecutive, în care apetitul de gol a fost unul destul de ridicat, mai precis cu 13 reușite în porțile adverse, și privește cu încredere acest joc în compania unei formații care în tur s-a predat pe stadionul din Brebu, scor 1-2, la capătul unei partide de poveste. Fotbaliștii brebeni ocupă în acest moment locul 8 în clasament, având un total de 49 de puncte. De partea cealaltă, antrenorul Cristi Burlacu însoțit de ajutorul său, Mihai Negreanu, își joacă poate una dintre ultimele cărți în realizarea unei promovări care la un moment dat devenise o adevărată Fata Morgana. În mod sigur, presiunea va fi în tabăra gazdelor care în partidele mai importante din această stagiune pur și simplu au clacat spre decepția generală a fanilor acestei echipe. 



Cătălin Tănase, înaintea jocului de sâmbătă: ”Credem în șansele noastre”

Președintele A.F.C. - ului consideră acest joc la fel ca și celelalte disputate până acum.

”Pentru noi acest joc nu este cu nimic deosebit față de altele. Nu avem nimic de pierdut și mergem la Băicoi să ne jucăm șansele cu toată corectitudinea, așa cum am făcut-o și în sezonul de toamnă. Presiunea este în tabăra gazdelor și vom încerca să facem o figură cât mai frumoasă”, ținut să precizeze cunoscutul oficial (foto-sus) din Brebu.

Înfruntarea dintre cele două competitoare se anunță a fi una foarte interesantă, un pas greșit al gazdelor însemnând o mare dezamăgire în rândul conducătorilor acestei formații. Așadar, această partidă este programată sâmbătă dimineață, începând cu ora 11,00, pe arena ”Petrolul” din Băicoi.  Jocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Andrei Sotir  și Cristian Stan. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Cristian Nica.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:  

 C.S. Cornu - A.F.C. Băneşti

 C.S. Brazi - Petrolistul Boldeşti

 C.S.O. Băicoi - Unirea Urlați

 Tinerețea Izvoarele - Teleajenul Vălenii de Munte 

 A.S. Strejnic - C.S. Măneşti

 C.S. Berceni - C.S. Măneciu

 Voința Vărbilău - Petrolul `95

 Tricolorul Breaza - C.S. Păuleşti