sâmbătă, 28 mai 2022

Visul gazdelor continuă!

Atletic United - A.F.C. Brebu 3-1 (2-0)     


Revenită din nou în prim plan grație pasului greșit făcut în etapa trecută de către C.S.  Păulești, gruparea gazdă și-a concentrat toate eforturile pentru a-și trece în cont toate cele trei puncte puse în joc. Cu un plus la capitolul dorință, jucătorii de la Atletic rămân în continuare în cărțile promovării, un obiectiv care la această oră putea fi deja atins dacă aceștia demonstrau în acest sezon că reprezintă cu adevărat cea mai bună echipă din serie. De partea cealaltă, fără Sebi Stănulescu, Alex Duricu și Tibi Oancea, vizitatorii au încercat atât cât au putut, să păstreze un echilibru al disputei marcând o singură dată prin Robert Oprica. A fost un joc presărat cu câteva greșeli colective de partea oaspeților care la final  au făcut diferența, dând posibilitate amfitrionilor să viseze frumos la următoarele două etape, numai în condițiile în care cele două rivale vor mai face pași greșiți. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: R. Gheorghe - Marcu, Oprica, Ștefan, Dima, Zahiu, I. Lucian, Stoica, Dumitru (cpt), Vișan, Marinescu. Au mai evoluat: Mărăcineanu și Șchiopu.

Pe marginea acestui joc, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a declarat: “Un meci dificil împotriva unei formații care a stat mai bine din punct de vedere fizic. A contat și absențele din lotul nostru dar una peste alta trebuie a privim înainte. Urmează ultimul joc pe teren propriu din acest sezon și trebuie să facem o figură frumoasă în fața suporterilor noștri“

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “A fost un joc în care nu am mai avut forța și luciditatea ca în meciurile anterioare. Din păcate ne-au lipsit trei piese grele și acest lucru s-a simțit foarte mult în prestația noastră. Dar acesta este fotbalul și mergem înainte. Mai avem încă două etape de disputat și încă de pe acum spun că eu mă declar mulțumit de tot ce am realizat în această ediție de campionat. Important este că suntem în grafic cu obiectivul pe care ni l-am propus“.

Următorul meci al brebenilor se va consuma pe teren propriu la finele săptămânii viitoare atunci când vor întâlni formația C.S.Brazi.