joi, 2 iunie 2022

În așteptarea vacanței!

A.F.C. Brebu - C.S. Brazi  


Încet, încet, caruselul fotbalistic al Ligii A Prahova se apropie de punctul terminus. Urmează penultima etapă și apele încep să se limpezească la cei doi poli ai clasamentului. Cu șanse mari de a purta cununa de lauri în această ediție de campionat va fi C.S. Păulești, adică echipa care a avut un parcurs constant chiar dacă au mai existat unele sincope în jocul acesteia. Printre întâlnirile etapei cu numărul 33 figurează și cea de la Brebu, unde elevii antrenorului Robert Săvulescu vor primi vizita unei grupări care în acest sezon de multe ori a făcut numai un simplu act de prezență. Surprinde totuși victoria din etapa trecută când jucătorii din Brazi s-au impus pe propriul teren, scor 3 -2 în fața echipei din Boldești. În altă ordine de idei, partida de la Brebu, fiind ultima în propriul fief, este un bun prilej pentru Sebi Stănulescu și colegii săi să-și ia la revedere de la proprii suporteri care meci de meci au fost alături de ei. De altfel, acești suporteri merită toată admirația pentru faptul că pe frig, ploaie sau soare își încurajează idolii cu multă ardoare. Nu trebuie uitat nici faptul că un merit aparte îl are și conducerea clubului brebean care la fiecare joc susținut acasă a căutat să asigure o relație public - jucători cât mai strânsă cum mai rar se întâmplă la nivelul acesta. Și de această dată organizatorii acestei partide au pregătit un atractiv program de meci (foto-jos) care are în cuprins multe informații sportive interesante.

Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

8.   A.F.C. Brebu         32  15  4  13  69 - 56    49p

16. CS Brazi               31    5  4  22  25 -103   19p

O victorie contra echipei din Brazi, perfect posibilă în condițiile date, ar avea darul să aducă o satisfacție și mai mare în primul rând în sufletele iubitorilor de fotbal brebeni așteptați în număr cât mai mare pentru a-și încuraja favoriții. Jocul va fi condus la centru de Adrian Neacșu ajutat la cele două linii de Andrei Mateescu și Cătălin Preda. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Stelian Achimescu. Așadar, sâmbătă după-amiază pe arena brebeană, începând cu ora 18.00, A.F.C. Brebu - C.S.Brazi.

Pe marginea acestui joc, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”Întâlnim o echipă clasată în subsolul clasamentului. Totuși, noi nu subestimăm nici un adversar și ca atare vom trata meciul cu toată seriozitatea. Sper că la acest joc să avem în tribune un public cât mai numeros iar la finalul celor 90 de minute de joc să mulțumim pentru faptul că au fost alături de noi și la bine, dar și la greu”.

 Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Tricolorul Breaza - C.S. Cornu

► C.S. Păuleşti - Tinerețea Izvoarele*

► Teleajenul Vălenii de Munte - C.S.O. Băicoi

► Unirea Urlați - Voința Vărbilău

► Petrolul `95 - Atletic United        

► Petrolistul Boldești  - C.S. Berceni

► C.S. Măneciu - A.S. Strejnic

► C.S. Măneşti - A.F.C. Băneşti

*Echipa Tinerețea Izvoarele s-a retras din campionat după etapă a 30-a, astfel că toate jocurile din retur vor fi omologate cu 3-0 în favoarea adversarelor.