duminică, 5 iunie 2022

Victorie logică!

A.F.C. Brebu - C.S. Brazi 2-1 (0-1)


În fața unei formații aproape resemnate cu spectrul retrogradării, elevii antrenorului Robert Săvulescu au intrat relaxați, fiind în multe momente cu gândul la apropiata vacanță care se profilează la orizont. Pe fondul unei prime reprize echilibrate, care spre surprinderea întregii asistențe s-a soldat cu un gol în contul oaspeților, după pauză lucrurile au revenit la normal. Mai întâi, Tibi Oancea (`55) a adus egalarea pentru ca Gabriel Zahiu (`67) să închidă tabela în urma unei lovituri de la punctul cu var. Practic a fost un succes logic obținut contra unei grupări care are meritul că și-a apărat cu multă ardoare șansele în ciuda unor speculații vehiculate pe marginea acestui joc. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: R. Gheorghe - Ștefan, Oprica, Marcu, Mărăcineanu, Duricu, Zahiu, Vișan, Dumitru (cpt), Oancea, Marinescu. Au mai fost folosiți: Stoica, I. Lucian și Dima.

Pe marginea acestei partide, antrenorul gazdelor, Robert Săvulescu (foto) a declarat: “Am întâlnit o formație din subsolul clasamentului a cărui replică a fost destul de curajoasă. Am început jocul destul de relaxați dar în repriza secundă ne-am revenit și la final am obținut încă trei puncte care completează un sezon remarcabil pentru echipa noastră“.

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “O victorie meritată în fața unei formații oarecum resemnate care are șanse mici pentru a se mai putea salva de la retrogradare. A fost un joc în care s-a simțit apropierea vacanței și pentru că a fost ultima apariție din acest sezon în fața propriilor noștri suporteri vreau să le mulțumesc acestora care meci de meci au fost cu sufletul și inima alături de noi“.

Ultimul meci al brebenilor programat în această stagiune fotbalistică se va disputa la finele săptămânii viitoare în deplasare pe terenul formației C.S. Berceni.

-Galerie foto -