vineri, 10 iunie 2022

Se lasă cortina!

C.S.C. Berceni - A.F.C. Brebu  


Mult a fost, puțin a rămas și iată că Liga A Prahova a ajuns în fața ultimei etape. În mare parte apele s-au limpezit și jocurile care au mai rămas de disputat vor purta amprenta vacanței care se apropie cu pași repezi. Unul dintre acestea pare a fi și cel de pe stadionul ”Teleajen” din Ploiești care în acest sezon a fost gazda echipei din Berceni. În runda trecută, jucătorii din Berceni au smuls un punct la Boldești, scor 1-1, în timp ce fotbaliștii brebeni au câștigat pe teren propriu în fața formației C.S. Brazi, scor 2-1. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

8.   A.F.C. Brebu         33  16  4  13  71 - 57    52p

13. CSC Berceni         33    9  6  18  59 - 90    33p    

Trupa brebeană va încerca să adune un prim ”11” în care este foarte posibil ca antrenorul Săvulescu să introducă și câteva ”piese” tinere, mai puțin folosite. Jocul va fi condus la centru de Mădălin Dicu ajutat la cele două linii de Gabriel Răduță și Cristian Stan. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Marian Deaconu. Așadar, duminică dimineață pe arena ploieșteană, începând cu ora 11.00, C.S.C. Berceni - A.F.C. Brebu.



Pe marginea acestui joc, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”Este clar că se simte mirosul vacanței. În multe meciuri din această ultimă etapă rezultatele contează mai puțin și fiecare așteaptă pauza competițională. A fost un campionat dificil pentru majoritatea echipelor care au participat. Au fost probleme de ordin financiar, au fost probleme legate de pandemie dar una peste alta este bine că lumea a revenit pe stadioane și am putut să ducem la capăt ceea ce am început”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S. Cornu - C.S. Măneşti              

► AFC Băneşti - C.S. Măneciu

► A.S. Strejnic - Petrolistul Boldeşti

► C.S. Brazi - Petrolul `95

► Atletic United - Unirea Urlaţi

► Voința Vărbilău - Teleajenul Vălenii de Munte

► C.S.O. Băicoi - C.S. Păuleşti

► Tinerețea Izvoarele - Tricolorul Breaza

*Echipa Tinerețea Izvoarele s-a retras din campionat după etapa a 30-a, astfel că toate jocurile din retur vor fi omologate cu 3-0 în favoarea adversarelor.