duminică, 12 iunie 2022

Sub semnul vacanței brebenii termină în forță!

C.S. Berceni - A.F.C. Brebu 2-4 (1-3)  


Cu o echipă în care Robert Săvulescu a folosit toți jucătorii disponibili dar și cu gândul la apropiata vacanță fotbalistică, A.F.C. - ul a reușit o victorie clară la finele acestei ultime etape din sezon. Pentru a elimina orice emoție în privința câștigătoarei, în minutul 9, Tibi Oancea (foto), a mișcat tabela pentru 1-0. De altfel, percutantul atacant brebean, cu 27 de reușite în acest sezon, confirmă încă odată că rămâne principala gură de foc a formației sale care se poate baza în continuare pe serviciile lui.

Golul primit de gazde a fost suficient să-i destabilizeze și 8 minute mai târziu a fost rândul lui Mădălin Vișan să scuture plasa porții adverse. Debusolați, jucătorii din Berceni au suferit un nou șoc în minutul 32 atunci când Alex Marinescu a modificat din nou tabela pentru ca pe finalul reprizei, amfitrionii să reducă din diferență. După pauză, pe fondul inerentelor schimbări, chiar dacă gazdele au avut o ușoară revenire, același Tibi Oancea (`76) a lovit din nou consfinţind scorul final. Primul ”11” trimis de formația oaspete a avut următoarea componență: R. Gheorghe - Mărăcineanu (cpt), Dima, Marcu, Ștefan, Dumitru, Duricu, Zahiu, Marinescu, Vișan, Oancea. Pe parcursul partidei au intrat: Oprica, Stoica și I. Lucian.  

Pe marginea acestui meci antrenorul Robert Săvulescu (foto),  a ținut să precizeze: ”A fost un joc în care am controlat ostilitățile și firesc am obținut o victorie meritată. Punem aici punct unui sezon bun pentru noi care cred că a mulțumit pe toți suporterii noștri. Grație elevilor mei, le mulțumesc și pe această cale, am reușit să formăm un grup unit care a pus multe probleme adversarilor întâlniți. Sigur, era loc și pentru mai bine dar sperăm ca în campionatul viitor să continuăm pe aceași linie ascendentă”.

La finalul partidei, vizibil bucuros, Cătălin Tănase (foto), președintele formației din Brebu, a spus. “Ne aflăm la finalul unui sezon care pentru noi a însemnat o clasare la mijlocul clasamentului. De altfel vreau să precizez că este pentru prima oară când acumulăm 55 de puncte în clasament. Le mulțumesc băieților pentru eforturile depuse și pentru caracterul lor de care au dat dovadă. Sper că am mulțumit și pe suporterii noștri prin rezultatele pe care le-am obținut. Acum cu toții ne gândim la vacanță după care urmează un campionat mult mai disputat decât acesta de care acum ne despărțim“. 

- Galerie foto -