joi, 19 mai 2022

Brebenii vor să lege o nouă victorie

C.S.O. Băicoi - A.F.C. Brebu


După succesul concludent, 6-0 împotriva echipei din Izvoarele, pupilii președintelui Cătălin Tănase țintesc toate cele trei puncte pe terenul grupării C.S.O. Băicoi. În etapa trecută, echipa din Băicoi, care la această oră se zbate în zona minată a clasamentului, a fost întrecută la Boldești cu scorul 7-2 de către fotbaliștii localnici. În această ediție de campionat cele două grupări s-au mai întâlnit în toamnă, atunci când echipa din Brebu s-a impus pe teren propriu cu scorul 5-0. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

8.      A.F.C. Brebu         29  13  4  12    64 - 49    43p

17.    C.S.O. Băicoi        28  3    4  21    31 - 109  13p

Cătălin Tănase, dorește seriozitate: ”Nu trebuie să facem pași greșiți”

Președintele A.F.C. - ului consideră acest joc la fel de important ca și cele disputate până acum.

”Chiar dacă întâlnim o formație care ocupă o poziție inferioară în clasament jucătorii noștri sunt datori să abordeze acest meci cu multă seriozitate și cu aceași determinare pe care au avut-o și în partidele precedente. Până la final mai sunt cinci etape în care ne-am propus să adunăm cât mai multe puncte”, ținut să precizeze cunoscutul oficial (foto-sus) din Brebu.

Așadar, din această înfruntare se desprinde ca drept favorită echipa din Brebu care în mod firesc ar trebui să nu întâmpine probleme prea mari în condițiile în care jocul va fi tratat cu toată seriozitatea. Partida va fi condusă la centru de Gabriel Cojanu ajutat la cele două linii de Gabriel Ţene și Vasile Crețu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Dumitrache.

Înainte de disputarea acestei etape, programul mai cuprinde următoarele meciuri:  

 C.S. Cornu - A.S. Strejnic              

 C.S. Berceni - A.F.C. Băneşti

 C.S. Brazi - C.S. Măneşti

 Atletic United - C.S. Măneciu

 Voința Vărbilău - Petrolistul Boldeşti

 Tinerețea Izvoarele - Petrolul `95

 Tricolorul Breaza - Unirea Urlaţi

 C.S. Păuleşti - Teleajenul Vălenii de Munte