sâmbătă, 14 mai 2022

Antrenament cu public!

A.F.C. Brebu - Tinerețea Izvoarele 6-0 (2-0)  


În fața unui public avid de fotbal, fotbaliștii din Brebu nu s-au dezmințit și au repurtat o victorie facilă împotriva unui adversar a cărui șanse de a evita retrogradarea sunt din ce în ce mai mici. A fost practic un antrenament util cu spectatori în care jocul a curs în majoritatea timpului spre poarta oaspeților. Acest succes categoric s-a conturat prin punctele marcate de Tibi Oancea (3), Mădălin Vișan (2) și Bogdan Dumitru. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: Gheorghe - Marcu, Oprica (cpt), Ștefan, Mărăcineanu, Zahiu, Duricu, Vișan, Dumitru, Oancea, Marinescu. Au mai evoluat Șchiopu, Dima și I. Lucian.

Pe marginea acestui joc, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a declarat: “A fost un joc la discreția noastră în fața unei echipe modeste. Important este că întreaga asistență prezentă la stadion a fost mulțumită de jocul băieților. Acum urmează două jocuri împotriva unor grupări avide de puncte și sper să putem lega încă două victorii“.

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “Un meci tratat cu toată seriozitatea și evident, diferența de valoare și-a spus cuvântul. Sper în continuare să adunăm cât mai multe puncte până la finalul campionatului. Pot spune că suntem în grafic iar din deplasarea care urmează îmi doresc să venim cu încă trei puncte“.

Următorul meci al brebenilor se va consuma în deplasare, de această dată în postura de gazde fiind jucătorii de la C.S.O. Băicoi.