joi, 12 mai 2022

Brebenii vor să stingă ”lanterna”!

A.F.C. Brebu - Tinerețea Izvoarele


După jocul de la Breaza disputat la începutul săptămânii, elevii antrenorului Robert Săvulescu revin în fața propriilor suporteri într-un meci în care adversara se va numi Tinerețea Izvoarele. În această ediție de campionat cele două grupări s-au mai întâlnit în toamnă, atunci când echipa din Brebu s-a impus pe stadionul din Izvoarele cu scorul 5-2. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

9.      A.F.C. Brebu       28  12  4  12    58 - 49    40p

18.    Tinereţea            27  3    2  22    33 - 113  11p

Săvulescu își dorește victoria

Antrenorul A.F.C. - ului crede că meciul nu va fi unul ușor pentru elevii săi și transmite acestora multă seriozitate în abordarea jocului de sâmbătă.

”Nu cred că ne așteaptă un meci ușor chiar dacă situația din clasament a echipei din Izvoarele arată că aceasta nu mai poate emite pretenții prea mari. Știu că s-a acumulat o anumită stare de oboseală la jucătorii noștri dar nu trebuie să facem greșeala de a subestima adversarul. Jucăm pentru publicul nostru care de fiecare dată a fost alături de noi și nu concep să-l dezamăgim”, a declarat Robert Săvulescu (foto-sus). Cu un lot restrâns numeric, cunoscutul tehnician al grupării din Brebu așteaptă să vadă dacă fundașul Robert Oprica va putea fi recuperat până la ora jocului. Singurele absenţe sunt în dreptul lui Sebi Stănulescu și Florin Stoica care din diverse motive nu pot fi prezenţi la meci.  

Cătălin Tănase, înaintea jocului de sâmbătă: ”Vom aborda jocul cu toată seriozitatea”

Președintele A.F.C. - ului consideră acest joc la fel ca și celelalte disputate până acum.

”Pentru noi acest joc nu diferă ca abordare comparativ cu cele desfășurate până acum. În continuare cer determinare și multă seriozitate. Chiar dacă adversarii noștrii navighează în zona nisipurilor mișcătoare sunt convins că își vor vinde foarte scump pielea. Trebuie să ne mobilizăm și la final să obținem cele trei puncte”, a ținut să precizeze cunoscutul oficial (foto-sus) din Brebu.

Pe aceste coordonate, înfruntarea dintre cele două competitoare se anunță a fi una foarte interesantă, presiunea fiind la această oră în tabăra oaspeților. Așadar, partida cu formația Tinerețea Izvoarele este programată sâmbătă după-amiază, începând cu ora 18,00, pe arena din Brebu. Ca de fiecare dată, organizatorii se așteaptă la o mare afluență de public și la acest capitol și-au făcut temele din timp. Bineînțeles, nu vor lipsi nici programele de meci pe care clubul anunță ca le va pune la dispoziția tuturor iubitorilor de fotbal brebeni care vor fi prezenti pe stadion. Jocul va fi condus la centru de Andrei Sotir ajutat la cele două linii de Valentin Dediu și Cătălin Preda. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Nicolae Nuță.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:  

Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Cornu

 Petrolistul Boldeşti - C.S.O. Băicoi

 A.F.C. Băneşti - C.S. Brazi

 Unirea Urlați - C.S. Păuleşti

 Petrolul `95 - Tricolorul Breaza

 C.S. Măneciu - Voința Vărbilău

 C.S. Măneşti - Atletic United

 A.S. Strejnic - C.S. Berceni