miercuri, 11 mai 2022

Victorie fără emoții!

Tricolorul - A.F.C. Brebu 4-1 (2-0)


Meciul programat în intermediara de marți de pe stadionul “Parc“ din Breaza a adus în prim plan formația gazdă care în final a obținut o victorie fără emoții. Lipsiți de prospețime fizică, în condiţiile în care mulți jucători au venit direct de la serviciu, oaspeții nu au reușit să pună probleme echipei brezene. De altfel, elevii antrenorilor Costin Plăvache și Laurențiu Urdea, mult mai bine pregătiți din toate punctele de vedere, au avut o misiune facilă în a se impune prin golurile marcate de Roșu (2), Ioniță și Vișan. Unicul gol al vizitatorilor a fost înscris de Ion Lucian.  

► Tricolorul: Iscru - Musea, Ov. Gheorghe (cpt), Toader, Stoica, Roșu, D. Duricu, M. Dumitru, Ştefănoiu, Yasin, Ioniță. Au mai jucat: M. Vișan și C. Gheorghe.

Antrenori: Costin Plăvache și Laurențiu Urdea.

► A.F.C.: Stănulescu (cpt) - Mărăcineanu, Oprica, Marcu, Dima, Zahiu, Ștefan, M. Vișan, B. Dumitru, A. Duricu, Marinescu. Pe parcursul partidei au intrat: Oancea, I. Lucian, Șchiopu și Boghici.

Antrenor: Robert Săvulescu.

Pentru Ovidiu Gheorghe & Co. urmează un joc în deplasare, în compania formației Petrolul `95, în timp ce fotbaliști de la A.F.C. Brebu vor primi vizita formației Tinerețea Izvoarele.

Declarații după meci:

Costin Plăvache (antrenor Tricolorul): Am fost echipa pozitivă cu un joc bun la construcție. Am controlat ostilitățile în fața unei formații care a cedat fizic. În linii mari cam așa s-a scris istoria acestui meci. În continuare ne concentrăm pentru următoarele partide care au mai rămas de disputat din această stagiune fotbalistică”.

Cătălin Tănase (președinte A.F.C. Brebu): Din păcate am suferit foarte mult din punct de vedere fizic. Să joci la numai trei zile după un meci foarte greu, contra liderului, fără antrenamente săptămânale și cu jucători care vin după o zi de muncă direct de la serviciu nu este deloc ușor chiar și la nivelul Ligii A Prahova. Este clar că așa s-a făcut diferența în fața unor adversari cu o pregătire superioară. În aceste condiții îi înțeleg perfect  pe jucătorii mei și sper că la următoarele meciuri evoluția lor să fie mult mai bună”.