duminică, 14 aprilie 2024

Două reprize diametral opuse pe tabelă



Progresul Proviţa de Jos - CS Şotrile 2-3 (1-0)

Etapa cu numărul 17 a adus față în față două formații avide de puncte care au ca obiectiv clasarea pe un loc cât mai bun în partea superioară a clasamentului. A rezultat o partidă viu disputată, cu multe oportunități de a marca de ambele părți, care în final a revenit formației oaspete cu 3-2. Pe fondul unei prime reprize echilibrate, primii care au deschis scorul au fost jucătorii gazdă prin Ionuț Necula (`30), care a transformat o lovitură liberă de la 20 metri. După pauză, proviţenii au lovit din nou, de această dată prin Cristian (`50) cu un șut din afara careului de “16“. A venit însă minutul 55, care a reprezentat un moment cheie în economia acestui joc, oaspeții reușind să reintre în joc cu un gol semnat de Dragoș Marin. A urmat golul egalării prin Andrei Tănase (`80) și Gabi Lupu (`85) a fost cel care a închis tabela, consfinţind astfel o victorie care la un moment dat părea imposibilă. De notat că pe final partida a devenit tensionată, fotbaliștii proviţeni acuzând neacordarea unui gol anulat pe motiv de ofsaid.

Progresul a început acest meci cu: Găman - Stoica, Butufei, Motoroiu (cpt), Furdui, Bobeică, Bărbulescu, Drăghici, Necula, Neagoe, Vasilache. Au evoluat: Cristian, Cafadaru și Ciocoiu.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu.

De partea cealaltă, CS Şotrile a avut următoarea distribuție: Irimia - Ungureanu, Savu, Olaru, Constantin, Marin (cpt), Bârsan, Tocitu, Rada, Barbu, G. Lupu. Au mai jucat: Corneanu, Bucura, Filip, Tănase și A. Lupu.

Antrenor: Gabi Lupu                  

Pentru jucătorii din Proviţa de Jos urmează un nou joc considerat derbi local, pe teren propriu cu Viitorul Proviţa de Sus, în timp ce fotbaliști din Şotrile vor întâlni în propriul fief formația Tineretul Poienarii Burchii.



“Normal, regret această înfrângere mai ales că este prima suferită pe teren propriu în actuala ediție de campionat. Consider că arbitrajul în acest joc a lăsat de dorit, oaspeții reușind să reintre în joc la scorul de 2-0. Ce putem face, acesta este fotbalul și acum ne gândim la următorul joc, foarte important pentru noi, care va fi un derbi zonal”, a ținut să precizeze la finalul meciului, Bogdan Iarca (foto), antrenorul echipei gazdă.



“Sunt mulțumit de prestația băieților care la final s-au bucurat de o victorie meritată în opinia mea. Sper că după acest joc evoluția noastră să capete consistenţă iar rezultatele să fie cele așteptate de fanii noștri”, a spus Gabi Lupu (foto), antrenorul formației din Şotrile.