duminică, 14 aprilie 2024

Un joc umbrit de accidentări



Viitorul Proviţa de Sus - FC Muscelul Câmpina 1-4 (1-1) 

Partida dintre formația Viitorul Proviţa de Sus situată pe locul 7 în Superliga B1 Prahova, cu 21 puncte, și cea din Câmpina clasată pe locul 2, cu 30 de puncte înaintea acestei etape, s-a desfășurat pe stadionul primei formații, duminică dimineață. Ca un făcut, după episodul nefericit de la Vâlcăneşti, în care ambulanța l-a transportat de urgență pe portarul proviţean Dumitra, scenariul s-a repetat, de această dată cu înlocuitorul acestuia, Ionuț Anca, care în minutul 30 a luat drumul spitalului cu diagnosticul fractură la mâna dreaptă. Mai mult, în partea secundă a jocului, atacantul oaspeților, Laurenţiu Albu (`50), la un contact cu un adversar a căzut inconștient pe gazon și beneficiind de îngrijiri adecvate, a reușit să-și revină în scurt timp. Pe acest fond, cu o prestație sub așteptări, chiar dacă la un moment dat au egalat prin Drăgan (`12), după ce în prealabil au fost conduse, gazdele au încasat încă trei goluri în mitanul secund și cam așa s-a scris istoria acestui joc în care iubitorii de fotbal provițeni au plecat acasă dezamăgiți.

Antrenorul Vlad Burlacu i-a folosit pe: Anca - Dinoiu, Tudor (cpt), Gorgan, Șandru, Moise, Badea, Drăgan, Floştoiu, Tudoran, Neguţoiu. Au mai evoluat: Stan, Dumitru, Firăstrăieru și Movileanu.

În etapa viitoare, Viitorul Provița de Sus va susține un joc considerat derbi local pe stadionul vecinilor din Provița de Jos, în timp ce câmpinenii vor întâlni pe teren propriu formația Viitorul Ţipărești.



”Din nou un meci cu probleme care iată, ne urmăresc în continuare. Inexplicabil, echipa noastră a arătat relaxată iar rezultatul s-a văzut. Felicit formația oaspete care a știut să profite din plin de modul cum ne-am exprimat pe teren. Urmează să am o discuție serioasă cu conducerea echipei noastre pentru că la felul cum am arătat astăzi nu se mai poate continua”, a spus la finalul jocului, vizibil supãrat, Vlad Burlacu (foto), antrenorul formației Viitorul.