joi, 18 aprilie 2024

Totul pentru cele trei puncte



Vecine în clasament, jocul dintre cele două grupări se anunță a fi unul echilibrat în care micile detalii pot înclina balanța. În runda trecută, gazdele au făcut un tur de forță impunându-se cu 7-1 la Ţipărești, în fața localnicilor de la Viitorul, în timp ce jucătorii din Adunați au obținut un succes clar, 5-0 pe teren propriu, cu echipa Flacăra Mălăiești. Așadar, vor fi față în față două formății care manifestă o mare poftă de gol fapt ce ridică cota de interes din partea susținătorilor care în mod sigur vor fi prezenți la acest joc. Încrederea și speranța jucătorilor că la finalul acestui meci vor obține un rezultat favorabil fac ca echipa pregătită de Adrian Mitrea și Cristi Negotei să pornească la luptă cu un moral foarte bun. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

5.  Voința  17  9  2 6  31 - 18    29p

6.  Gloria   17  8  4 5  48 - 30    28p

Această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 17.00, pe stadionul din Vâlcăneşti. Jocul va fi condus la centru de Mihai Safta ajutat la cele două linii de Alin Ţăranu și Denis Funieru. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Popa.

De remarcat că în formația oaspete, în etapa trecută și-a făcut apariția și fundașul Liviu Pința (foto-jos) acesta bifând câteva minute de joc în repriza secundă. El vine după o operație de disc lombară efectuată în urmă cu câteva luni, trecând cu bine peste perioada de recuperare. În prefața acestui joc, Liviu s-a arătat încrezător în forțele echipei sale declarând următoarele: ”Venim după o victorie concludentă și cred că ne-am revenit total după ”accidentul” de la Câmpina. Urmează o deplasare la Vâlcãneşti în care ne-am propus să obținem cele trei puncte. Sper să pot ajuta echipa la acest joc și bineînțeles, și la cele care vor urma, să demonstrez împreună cu colegii mei că Voința Adunați se află pe o traiectorie ascendentă”



În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: CS Şotrile - Tineretul Poienarii Burchii, Progresul Aluniș - CS Cornu 2, Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele, Flacăra Mălăiești - Caraimanul Bușteni, FC Muscelul Câmpina - Viitorul Ţipărești, Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Proviţa de Sus.