joi, 23 noiembrie 2023

Final de stagiune și pentru jucătorii băneșteni




Mult a fost, puțin a rămas și iată că finalul de stagiune al Ligii A Prahova aduce o etapă care la prima vedere pare liniștită. Petrosport - AFC Bănești este una dintre partidele în care se întâlnesc două formații aflate în partea a doua a clasamentului. Situați pe poziția cu numărul 11, cu 20 de puncte la activ, elevii lui Mihai Negreanu vor încrucișa armele cu o grupare care de la începutul sezonului a pus mai mult accent pe tinerețe, ocupând în acest moment locul 15, cu un total de 13 puncte. În etapa trecută, băneștenii au remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Avântul Măneciu iar cei de la Petrosport au cedat la Câmpina, scor 1-7. Rămâne de văzut în ce măsură formația vizitatoare va avea forța necesară să treacă de acest ultim val, un succes aducând-ui o vacanță puțin mai liniștită dacă se poate spune așa ceva.



Încrezător în forța echipei sale, președintele oaspeților, Ion Boncu (foto-sus), speră la toate cele trei puncte după care pauza de iarnă va fi un bun prilej de a se face o analiză mai amplă asupra evoluției și locul ocupat în clasament.

”Vrem ca băieții să facă o figură frumoasă în acest ultim  joc, ca să mai ștergem din impresia negativă pe care am lăsat-o, în special la meciurile disputate pe teren propriu. Pentru jucători urmează o vacanță dar nu și pentru conducere care va face o analiză amănunțită asupra evoluției echipei și evident, vom lua măsurile care se impun”

Această confruntare este programată duminică dimineață începând ora 11.00, pe stadionul din echipei gazdă. Partida va fi arbitrată de Mihai Amorăriței secondat la cele două linii de Doru Petre și Daniel Ţene. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Popa. 

Programul complet al etapei are următoarea configurație:

► Petrolul `95 - CS Măneşti

► CSO Teleajenul Vălenii de Munte - CS Câmpina                         

 Unirea Urlaţi - CSO Boldeşti

► CS Brazi - AFC Brebu

► Avântul Măneciu - ACS Cornu    

► CSO Comarnic - Triumf Poiana Câmpina          

► CSC Berceni  - Unirea Cocorăști   

► CSL Vărbilău - CSO Băicoi