sâmbătă, 25 noiembrie 2023

Victorie clară și trei puncte prețioase pentru brebeni

CS Brazi - AFC Brebu 1-5 (0-5)


Cu un lot subțiat numeric și cu o oarecare teamă, care a dispărut chiar în debutul partidei, elevii lui Robert Săvulescu au reușit un adevărat tur de forță. Încă din minutul 3 poarta gazdelor a fost penetrată de Șchiopu cu un șut la colțul lung, din poziție lateral stânga. Fără a avea replică, brebenii au lovit din nou, de această dată prin Dumitru (`26) din lovitură liberă de la 25 metri pentru ca 10 minute mai târziu, cu un șut din alergare, de pe banda stângă, Oancea să mărească diferența. Finalul reprizei a mai adus două goluri în contul oaspeților, Bunea (`45) reușind un gol în urma unei acțiuni colective pentru ca tot el să ofere o deschidere perfectă pentru Mărăcineanu (`45+1) care a îndeplinit o simplă formalitate. Chiar dacă după pauză jocul s-a mai echilibrat puțin, printr-un gol marcat de gazde în minutul 52, marile ocazii au fost tot ale vizitatorilor care la final și-au trecut în cont trei puncte prețioase. Așadar o victorie muncită și meritată care așează formația prezidată de Cătălin Tănase pe o poziție la mijlocul clasamentului, urmând ca în pauza competițională lotul AFC - ului să suporte o serie de completări în efectiv atât de necesare în perspectiva viitorului sezon.

► AFC Brebu: Dinu - Dima, Marcu, Oprica, Mărăcineanu, Duricu, Dumitru (cpt), Bunea, Șchiopu, Vișan, Oancea. A mai fost introdus și Drăgan.

Antrenor: Robert Săvulescu



Cătălin TĂNASE (președinte A.F.C. Brebu):

”Am avut o primă repriză de vis în care totul a funcționat perfect. Băieții au avut atitudine și determinare și așa cum se spune, au făcut totul ca ultima impresie să conteze. Urmează o pauză binemeritată în care sperăm să aducem câțiva jucători care să ne ajute în realizarea obiectivului pe care ni l-am propus”.