joi, 23 noiembrie 2023

Ultimul episod! Oaspeţii în cãutare de puncte

 



După ultima înfrângere care a produs puțină tristețe în tabăra celor din Brebu, elevii antrenorului Robert Săvulescu se vor deplasa pe terenul formației CS Brazi. În etapa trecută, adversara brebenilor s-a prezentat lamentabil pe stadionul din Băicoi, unde jocul s-a întrerupt în minutul 12 la scorul de 2-0 pentru gazde datorită faptului că vizitatorii au rămas numai în 6 jucători. Este o practică care s-a întâlnit și în edițiile trecute de campionat care din păcate conduce în final la o decădere a nivelului fotbalistic care din ce în ce mai mult lasă de dorit. Chiar și în aceste condiții, pentru Bogdan Dumitru și colegii lui partida se anunță destul de dificilă, ținând cont de liniile din clasament ale celor două competitoate care se prezintă astfel:

12.   AFC Brebu          16  5  4  7  20 - 27    19p

13.   CS Brazi              15  5  1  9  23 - 40    16p

În altă ordine de idei, meciurile aferente acestei etape vor pune punct actualei stagiuni după care fotbaliștii din Liga A Prahova vor intra într-o binemeritată vacanță.



Legat de acest joc, Robert Săvulescu (foto-sus), cunoscutul antrenor al formației oaspete a spus: ”Este ultima întâlnire pe care o vom susține în acest sezon după care va urma o pauză competițională destul de lungă. Suntem în fața unui joc dificil în care vom încerca să luăm puncte, capitol la care nu stăm prea bine. Sper să fim în efectiv complet, exceptie făcând Alex Neagu care este obligat să ispășească o etapă de suspendare”

Așadar, această întâlnire este programată sâmbătă după-amiză, începând cu ora 14,00. Jocul va fi condus la centru de Mihail Pandelea ajutat la cele două linii de Emilian Chipon și Cristinel Damian. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Safta. 

Programul complet al etapei are următoarea configurație:

► Petrolul `95 - CS Măneşti

► CSO Teleajenul Vălenii de Munte - CS Câmpina                         

 Unirea Urlaţi - CSO Boldeşti

 Petrosport - AFC Băneşti                         

► Avântul Măneciu - ACS Cornu    

► CSO Comarnic - Triumf Poiana Câmpina          

► CSC Berceni  - Unirea Cocorăști   

► CSL Vărbilău - CSO Băicoi