vineri, 27 octombrie 2023

Înfrângere severă pentru oaspeți

Petrolul `95 - A.F.C. Brebu 6-1 (1-0)


Pe fondul unei prime reprize de slabă factură tehnică, cu puține faze de poartă, elevii lui Daniel Chiriță au reușit totuși un gol marcat în minutul 20 în fața unei formații a cărei replică a lăsat mult de dorit. Chiar dacă la pauză, Robert Săvulescu a încercat să-și resusciteze jucătorii, a venit minutul 55 în care diferența pe tabelă s-a mărit în urma unui penalty sancționat și cu cartonaș roșu. Rămasă în ”10”, chiar dacă a redus din diferență prin Tibi Oancea (`65), golul cu numărul trei al ploieștenilor a demoralizat complet gruparea brebeană, Dinu fiind nevoit să mai scoată încă de trei ori ”obiectul muncii” din propria poartă. Așadar o înfrângere drastică pentru AFC Brebu în perspectiva unui final de sezon foarte dificil.

 AFC BrebuDinu - Mărăcineanu, Oprica, Neagu, Marcu, Bunea, Dumitru (cpt), Duricu, Popa, Drăgan, Șchiopu. Au mai fost folosiți: Oancea, Dima și Rusu.

Antrenor: Robert Săvulescu

Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Brebu vor primi vizita formației CSC Avântul Măneciu.

”Ce pot să mai spun? Am pierdut la un scor neașteptat de mare în fața unei echipe bine pregătită. Jocul nostru nu s-a mai ridicat la ce am arătat în partidele anterioare și clar, trebuie să strângem rândurile în acest final de stagiune. Urmează un meci foarte greu în care punctele sunt foarte importante pentru noi – Cătălin Tănase (foto-sus), președinte AFC Brebu.