sâmbătă, 28 octombrie 2023

Cornenii leagă o nouă victorie!

ACS Cornu - AFC Bănești 4-0 (0-0)


ACS Cornu și AFC Bănești s-au întâlnit în etapa cu numărul 13 a Ligii A Prahova. Până la pauză, vizitatorii au încercat să suplinească lipsa unor titulari de bază absenți din diverse motive în fața unei formații care a stat mult mai bine la capitolul posesie. De remarcat și faptul că antrenorul Mihai Negreanu a fost nevoit să arunce în luptă trei juniori aflați la debut pe prima scenă fotbalistică a județului. Pe acest fond inevitabilul s-a produs în actul secund când întreg eșafodul băneștean s-a prăbușit complet iar golurile nu au întârziat să apară. În aceste condiții pe lista marcatorilor și-au pus amprenta Ştefanoiu, Radu, Drăgan și Filip (penalty), aceștia certificând o victorie clară a formației cornene după un joc care nu necesită prea multe comentarii.

 ACS CornuCojocaru - Stoica, Butoi (cpt), Sandu, Telea, Alexe, Filip, Anghel, Stănescu, Șovăială, P. Radu. Au mai fost folosiți: Motoroiu, Cârstian, Ştefănoiu și Drăgan.

Antrenor: Dragoș Mihalache

 AFC BăneștiGeorgescu - Spurcaciu, Banu, Grigore, Albină, Condrea, Gheorghe, Puchea (cpt), Burchi, Mitran, Prisnel. Au mai jucat: Popescu si Andrei

Antrenor: Mihai Negreanu

La finele săptămânii viitoare, următoarea rundă conține noi meciuri interesante. Astfel, jucătorii din Cornu vor evolua din nou pe teren propriu împotriva formației Unirea Urlați în timp ce în propriul fief, A.F.C. Bănești va primi replica echipei C.S. Mănești



La finalul meciului, Dragoș Mihalache (foto-sus), antrenorul gazdelor, a vorbit despre victoria obținută de elevii săi.

”A fost un joc în care atitudinea elevilor mei m-a nemulțumit în prima repriză, atunci când multe faze le-au tratat cu superficialitate. În schimb partea secundă a jocului a fost la discreția lor și rezultatul s-a văzut în final. Trebuie să menținem acest ritm al victoriilor și în meciurile următoare”.  



De partea cealaltă, antrenorul echipei vizitatoare, Mihai Negreanu (foto-sus) a ținut să precizeze:

”Sunt dezamăgit de cei care din diverse motive nu au fost prezenți la acest meci. În aceste condiții, drept consecință, prestația noastră a lăsat mult de dorit iar rezultatul este acela înscris pe tabelă la sfârșitul jocului. Nu avem ce face, mergem înainte și sper ca la următoarele jocuri să am efectivul complet de jucători”