joi, 26 octombrie 2023

Un joc deschis oricărui rezultat




După succesul care i-a dat noi aripi, echipa prezidată de Cătălin Tănase va deschide etapa cu numărul 13, urmând să se deplaseze pe arena ploieșteană unde evoluează trupa lui Daniel Chiriță. Se întâlnesc două echipe care în meciurile directe au pus multă ambiție și angajament ceea ce de multe ori a depășit anumite limite. Acum se speră că lucrurile au intrat pe un făgaș normal și așteptările se îndreaptă la această oră spre un spectacol fotbalistic de calitate.



Așadar, față în față tinerețea fotbaliștilor ploieșteni cu maturitatea și experiența jucătorilor pregătiți de Robert Săvulescu (foto-sus). De altfel, acesta din urmă, în calitate de antrenor al oaspeților a ținut să precizeze: ”Întâlnim o formație bine pregătită, cu jucători tineri, dornici de afirmare. De multe ori jucătorii ploieșteni ne-au pus probleme, meciurile fiind foarte îndârjite. Sper ca de această dată elevii mei să se mobilizeze la maxim și să obținem un rezultat pozitiv pe terenul ploieștenilor”

În acest moment, după succesul din etapa trecută repurtat pe teren propriu, scor 2-1, cu CS Mănești, formația din Brebu se află pe locul 11, cu 15 de puncte în clasament în timp ce jucătorii ploieșteni, după o înfrângere în deplasarea cu C.S.O. Băicoi, scor 0-4, ocupă poziția cu numărul 8, cu 19 puncte la activ dar cu două jocuri mai puțin disputate. Așadar, această partidă este programată vineri după-amiază, începând cu ora 16,00, pe arena gazdelor. La centru se va află Andrei Moroiță secondat la cele două linii de Valentin Dediu și Andrei Dan. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Radu Vasile.

Programul complet al etapei are următoarea configurație:

► A.C.S. Cornu - A.F.C. Bănești

► C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - Unirea Cocorăști Colț

► C.S. Brazi - C.S.O. Boldeşti

► C.S. Măneşti - C.S. Câmpina

 Petrosport - Triumf Poiana Câmpina

 Avântul Măneciu - C.S.O. Băicoi

 C.S.O. Comarnic - Unirea Urlaţi

 C.S.L. Vărbilău - C.S.C. Berceni