duminică, 24 septembrie 2023

Victorie de moral pe terenul de la Urlați

Unirea Urlați - AFC Brebu 0-2 (0-2)


În fața unei grupări care pare a fi copia fidelă a echipei din Strejnic, cea care în campionatul trecut a reușit performanța să termine pe ultimul loc cu 0 puncte, elevii lui Robert Săvulescu au obținut o victorie de moral. Au fost trei puncte binevenite care au avut darul să aducă puțină liniște și încredere în perspectiva jocurilor viitoare. Tot meciul a fost la discreția vizitatorilor care și-au creat nenumărate oportunități de a marca prin Vișan, Drăgan, Bridinel și Oancea. Din această avalanșă de ocazii, Tibi Oancea a fost cel care a reușit performanța de două ori să străpungă poarta adversă. Prima oară a făcut-o în minutul 15, atunci când singur cu portarul nu a iertat pentru ca în minutul 42, în urma unei centrari din corner, cu o lovitură de cap, să închidă tabela.

► AFC Brebu: Dinu - Marcu, Neagu, Oprica (cpt), Mărăcineanu, Duricu, Stoica, Bridinel,  Șchiopu, Oancea, VișanAu mai evoluat: Dima, Drăgan și Gheorghe. 

Antrenor: Robert Săvulescu

În următoarea etapă, formația prezidată de Cătălin Tănase va avea parte de o nouă deplasare aceasta fiind programată pe sinteticul formației CS Câmpina.


Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):

”A fost un joc la discreția noastră dar în continuare, în ciuda ocaziilor avute, ratăm foarte mult. Îi felicit pe băieți pentru această victorie de moral chiar dacă am întâlnit un adversar care nu ne-a pus probleme. Sper și aștept ca în următoarele confruntări să arătăm din ce în ce mai bine, primul prilej fiind jocul din weekend-ul viitor programat împotriva fotbaliștilor de la CS Câmpina pe terenul acestora”.