joi, 21 septembrie 2023

C.S. Şotrile merge la victorie

Tineretul Poienarii Burchii - CS Şotrile



Vrem victoria și un loc pe podium la finalul acestei etape lucru perfect posibil în conjunctura actuală a clasamentului”, declara în prefața acestei întâlniri chiar președintele clubului din Şotrile, Ionuț Mănescu (foto-jos).

În etapa trecută elevii lui Gabi Lupu s-au impus la limita cu 1-0, în fața echipei Progresul Proviţa de Jos în timp ce jucătorii din Poienarii Burchii vin după un eșec pe teren propriu în confruntarea cu CS Cornu 2, scor 1-4. Pozițiile în clasament la această oră au următoarea configurație:

5.     CS Şotrile       4 2 1 1  7-6      7p.

11.   Tineretul         4 1 0 3  9-26    3p

Alexandru Filip: ”Luăm în calcul numai victoria”

Alexandru Filip (foto-jos), unul dintre actorii importanți din distribuția C.S. - ului se simte încrezător în șansele echipei sale de a acumula noi puncte.

Se anunță un meci echilibrat între două echipe care nu vor face rabat de la efort. Noi venim după o victorie obținută pe teren propriu și avem toate motivele să fim încrezători în forțele noastre. Atmosfera și moralul bun ne dau mari speranțe să ne întoarcem cu toate punctele. Luăm în calcul numai victoria.

Pe aceste coordonate, așa cum spunea numărul 1 al grupării din Şotrile, așteptările fanilor formației vizitatoare se îndreaptă spre un succes care îi poate propulsa pe un loc sub soare. Singurul semn de întrebare plutește în dreptul lui Alex Savu, acesta suportând o accidentare în jocul precedent. Așadar, rămâne de văzut dacă calculele se vor adeveri ținând cont că în această ecuație va interveni și jocul rezultatelor. Confruntarea dintre cele două grupări va avea loc sâmbătă după-amiază, pe stadionul din Poienarii Burchii, începând cu ora 17.00. Partida va fi arbitrată de Alexandru Chivu secondat la cele două linii de Antonio Cristovescu și Petru Dima. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Marin.

Tot în această rundă se vor mai dispută următoarele partide:

 CS Cornu 2 - Progresul Aluniș

► Viitorul Cosminele - Sportul Câmpina

 A.S. Caraimanul Bușteni - Flacăra Mălăiești 

 Voința Adunați - Gloria Vâlcănești

 Viitorul Ţipărești  - FC Muscelul Câmpina

 Viitorul Provița de Sus - Progresul Provița de Jos