joi, 21 septembrie 2023

Punctele la mare preț pentru elevii lui Săvulescu

Unirea Urlați - AFC Brebu


La Urlați se anunță un joc foarte important pentru elevii antrenorului Robert Săvulescu. Înfrângerea suferită în runda trecută pe teren propriu contra echipei CSO Băicoi, 0-1, le-a lăsat un gust amar și evident, singura variantă este victoria. De partea cealaltă, gruparea din Urlați pare că nu se regăsește în acest început de sezon situându-se la această oră în zona minată a clasamentului, fără nici un punct la activ. Privind ierarhia Ligii A Prahova, cele două formații ocupă următoarele poziții:

12.   AFC         7 2 1 4  6-15   7p.

18.   Unirea     7 0 0 7  1-32   0p


Nu mai avem voie să facem pași greșiți, este de pãrere Tibi Oancea

Despre jocul de la Urlați, atacantul echipei din Brebu, Tibi Oancea (foto-sus), a spus:

”Ne așteaptă o deplasare dificilă chiar dacă jucăm cu o echipă situată în partea inferioară a clasamentului. Nu trecem printr-o perioadă prea bună dar trebuie să strângem rândurile și să adunăm puncte. Nu avem voie să mai facem pași greșiți”.

Victorie cu orice preț

Robert Săvulescu (foto-jos), antrenorul A.F.C. - ului a prefațat partida care va fi în compania formației din Urlați, catalogând duelul ca fiind unul foarte important pentru echipa sa.

”Un joc foarte important pentru noi în condițiile în care ultimele rezultate ne-au fost defavorabile. Nu avem voie să pierdem chiar dacă foarte posibil vor fi și ceva absenţe. Am încredere că cei care vor intra pe teren vor face tot ce este posibil să venim cu toate cele trei puncte”. 


Această confruntare este programată sâmbătă după-amiză, ora 17.00. Partida va fi arbitrată de Andrei Mateescu secondat la cele două linii de Andrei Sotir și Nicolae Nițu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Radu Vasile.

Această rundă mai cuprinde următoarele partide:

► C.S.O. Băicoi - C.S. Câmpina

► C.S.O. Boldeşti - C.S. Măneşti

► C.S. Brazi - Teleajanul Vălenii de Munte

► Unirea Cocorăști - C.S. Cornu

► Progresul Drăgănești - A.F.C. Bănești

► C.S.O. Comarnic - C.S.C. Măneciu

 C.S. Berceni - Petrolul `95

► Voinţa Vărbilău - Petrosport Ploiești