duminică, 24 septembrie 2023

C.S. Şotrile confirmă și în deplasare

Tineretul Poienarii Burchii - C.S. Şotrile 1-4 (1-2)


Sâmbătă după-amiază, C.S. Șotrile a luat cap compas stadionul formației din Poienarii Burchii. La capătul unui joc presărat cu multe goluri, oaspeții s-au impus cu 4-1. Bine așezați în teren, dornici să facă o figură frumoasă, elevii lui Gabi Lupu au lovit chiar în debut prin Pleșa (`15), care singur cu portarul a deblocat tabela pentru prima oară. Peste numai 5 minute a fost rândul lui Olteanu să mărească avantajul cu o lovitură de cap bine plasată în urma unui corner executat de Pleșa de pe banda dreaptă, dar gazdele au reușit să reducă din diferență în minutul 35. Mitanul secund a fost la discreția șotrenilor care s-au jucat cu ocaziile prin F. Rada, Olaru și Olteanu. Chiar și așa, golurile nu au întârziat să apară, același Pleșa (`50) aflat în zi de grație și Voicu (`65) fiind cei care au stabilit scorul final.

La finalul acestei confruntări, Gabi Lupu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a declarat: ”Un joc în care ne-am dorit foarte mult victoria iar băieții au avut o exprimare în teren așa cum le-am cerut. Acum este foarte important să rămânem în ”priză” iar următoarele două jocuri pe care le vom susține pe teren propriu să ne aducă un punctaj maxim. Este momentul să demonstrăm că suntem pe un trend ascendent și fără muncă și seriozitate nu putem continua seria acestor bune evoluții din ultima perioadă de timp”.

► C.S. Şotrile: Mănescu - Olaru, Corneanu, G. Lupu, Constantin, Marin (cpt), Olteanu, Pleșa, Bârsan, F. Rada, Voicu. Au mai fost folosiți: Irimia, Petrescu, Filip, Ruja și Mincã.

Antrenor: Gabi Lupu

Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile vor primi vizita formației Viitorul Proviţa de Sus.