joi, 21 septembrie 2023

O deplasare pentru ”adevãr”

Progresul Drăgănești - A.F.C. Bãneşti


La Drăgănești se întâlnesc două echipe care până în prezent au atras privirile multor iubitori de fotbal care urmăresc tot ce se întâmplă la nivelul Ligii A Prahova. Ambele grupări vin după victorii conturate fără probleme ținând cont după cum au evoluat ostilitățile pe gazon. Băneștenii au obținut un succes logic, 3-2 pe teren propriu împotriva echipei Unirea Cocorăști Colț în timp ce jucătorii din Drăgănești au predat o lecție de fotbal la Câmpina, impunându-se de o manieră clară, scor 5-2, în fața unei formații debusolate. Cum gazdele au și avantajul terenului propriu va fi interesant de văzut replica elevilor lui Mihai Negreanu într-un joc în care țintesc cele trei puncte.

6.     Progresul        7 5 0 2  20-16   15p.

8.     AFC Bănești   7 4 0 1  15-12   12p

Optimism în tabãra oaspeților

Despre jocul cu formația din Drăgănești, mijlocașul oaspeților, Cătălin Mareș (foto-sus), a spus:

”Chiar dacă am suferit o accidentare în etapa ce a trecut voi face deplasarea și o să le țin pumnii colegilor mei. Mergem să câștigăm. Traversăm o perioadă bună și trebuie să profităm, să adunăm cât mai multe puncte”

Așadar o partidă programată duminică dimineața la Drăgănești, ora 11.00, pe baza sportivă a formației gazdă. Partida va fi arbitrată de Mihai Pandelea secondat la cele două linii de Marian Gruia și Florin Neagu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Cincinat Aurelian.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S.O. Băicoi - C.S. Câmpina

► C.S.O. Boldeşti - C.S. Măneşti

 Unirea Urlaţi  - A.F.C. Brebu

► C.S. Brazi - Teleajanul Vălenii de Munte

► Unirea Cocorăști - C.S. Cornu

► C.S.O. Comarnic - C.S.C. Măneciu

 C.S. Berceni - Petrolul `95

► Voinţa Vărbilău - Petrosport Ploiești