duminică, 17 septembrie 2023

O fază fixă a făcut diferența în favoarea echipei din Şotrile

CS Şotrile - Progresul Proviţa de Jos 1-0 (0-0)


În cadrul etapei a patra a SuperLigii B1 Prahova, seria Nord, CS Şotrile a reușit o victorie la limită în fața echipei Progresul Proviţa de Jos. Per ansamblu a fost un joc de luptă, fără multe faze periculoase în care spectacolul a fost trecut pe planul al doilea, ambele distribuții fiind preocupate în primul rând să nu primească gol. Împăcați poate cu gândul unei remize, spectatorii prezenți în număr destul de mare în tribuna stadionului din Brebu au avut totuși parte de un gol care la final a stabilit destinația celor trei puncte. Lansat pe culoar în minutul 86, Gabi Lupu a fost faultat la marginea careului mare și din lovitură liberă acesta a scuturat plasa porții adverse cu un șut imparabil la colțul lung.

CS Şotrile a mizat pe: Ioana - Bârsan, Savu, Corneanu, Bucura, Olteanu, Lupu, Marin (cpt), Pleșa, Barbu, Voicu.

Pe parcursul meciului au mai intrat: Constantin, Tănase, F. Rada și Filip.

La finele săptămânii viitoare, următoarea rundă conține noi meciuri interesante. Printre acestea se numără și jocul de pe stadionul din Poienarii Burchii, acolo unde pupilii președintelui Ion Mănescu se vor deplasa pentru confruntarea cu localnicii de la Tineretul.

Gabi Lupu speră ca evoluția elevilor săi se materializeze în continuare prin noi puncte

Sunt mulțumit de joc dar și de golul meu care ne-a adus trei puncte prețioase. Am întâlnit o formație care poate pune probleme oricărui adversar la nivelul acestui eșalon. Sigur, sunt conștient că mai avem mult de lucru la unele capitole. Sper să continuăm acest șir de evoluții bune și să ne mărim zestrea de puncte în clasament”, a declarat Gabi Lupu (foto-sus), antrenorul echipei gazdă.