joi, 28 septembrie 2023

Gazdele simt aerul tare al înălțimilor!

C.S. Şotrile  - Viitorul Proviţa de Sus



Un adevărat tur de forță pentru pupilii lui Ionuț Mănescu care în acest debut de sezon, catalogat de mulți drept cel mai bun din istoria de până acum a clubului din Şotrile, aduce un meritat loc 2 în clasamentul la zi a SuperLigii B1 Prahova, seria Nord. Privind acest parcurs remarcabil și situația celor două adversare din clasament, logica lucrurilor spune că și în această etapă C.S. Şotrile are mari șanse să continue acest traseu de vis, presărat în această stagiune cu o serie de succese notabile. Totul depinde însă de modul cum elevii lui Gabi Lupu se vor prezenta la ora acestui joc. Liniile de clasament ale celor două grupări sunt:

2.      CS Şotrile  5   3 1 1  11-7   10p.

11.    Viitorul        5   1 2 2  8-10     5p.

Așadar un joc programat duminică dimineață, ora 11.00, pe baza sportivă a formației gazdă. Partida va fi arbitrată de Alina Năstase ajutat la cele două linii de Tiberius Bunoiu și Denis Funieru. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Ciobanu.

Alexandru Voicu (jucător C.S. Şotrile)

”Venim după o victorie frumoasă și locul pe care îl ocupăm în clasament ne bucură foarte mult. În privința meciului de duminică ce pot să spun? Ne așteaptă un meci ușor în opinia mea și spun acest lucru gândindu-mă că la ultima dispută directă s-a înregistrat o victorie categorică în favoarea noastră. Evident, nu înseamnă că nu vom trata meciul cu toată seriozitatea și vom desconsidera adversarul”.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

► Progresul Aluniș - Tineretul Poienarii Burchii

► Sportul Câmpina - CS Cornu 2

 Flacăra Mălăiești - Viitorul Cosminele

 Gloria Vâlcănești - Caraimanul Bușteni

 FC Muscelul Câmpina - Voința Adunați

► Progresul Provița de Jos - Viitorul Ţipărești