sâmbătă, 30 septembrie 2023

Portarul oaspeţilor în zi de graţie

C.S. Câmpina - A.F.C. Brebu 0-0


Dacă în campionatul trecut echipa câmpineană era o nucă greu de spart, mai ales pe teren propriu, acum datele problemei sunt cu totul altele. În ciuda condițiilor de pregătire și buget foarte bune, ultimele evoluții și rezultate ale jucătorilor gazdă confirmă forma slabă în care se află, cu toate că în acest joc au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-și adjudeca toate cele trei puncte. Omul potrivit la locul potrivit, fiind de departe eroul meciului, a fost portarul oaspeților, Laurențiu Dinu, care în cel puţin șapte intervenții a făcut ca tabela să rămână imaculată în dreptul echipei sale. Bine organizați, elevii lui Robert Săvulescu au știut foarte bine să-și dozeze eforturile și să pună în pericol poarta adversă în câteva rânduri. A fost șutul lui Tibi Oancea (`60) în transversală, după ce și câmpinenii au avut una în prima repriză (`20),  și un gol anulat pe motiv de ofsaid al acestuia (`62), care au creat mari emoții pe banca CS - ului. Mai mult, gruparea municipalității câmpinene putea fi făcută KO în ultima secvență de joc, atunci când ”căpitanul” Robert Oprica din lovitură liberă de la 25 de metri, a trimis la rădăcina barei portarului gazdă.

► AFC Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Neagu, Oprica (cpt), Marcu, Dima, Duricu, Stoica, Vișan, Bunea, Oancea. Au mai jucat: Popa și Șchiopu. 

Antrenor: Robert Săvulescu

Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Brebu vor primi vizita formației AFC Bănești.

Reacţii dupã meci


“Un meci echilibrat în care ne-am ridicat la nivelul unui adversar care pronostica o victorie împotriva noastră. Am reușit să ne mobilizăm din toate punctele de vedere iar rezultatul obținut ne dă încredere în perspectiva meciurilor viitoare” – Laurențiu Dinu, portarul echipei A.F.C. Brebu.


“Mulțumesc băieților pentru prestația de astăzi. În opinia mea un rezultat echitabil în fața unei echipe net superioară la capitolul buget și pregătire. Pentru noi urmează un joc catalogat derby zonal, AFC Brebu – AFC Bănești, două echipe cu cele mai vechi state în Liga A Prahova care în mod sigur va atrage multe priviri” - Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu.