joi, 28 septembrie 2023

Gazdele merg numai la victorie!

A.C.S. Cornu - Progresul Drăgănești



Jocul slab pe care fotbaliștii corneni l-au afișat în etapa trecută a fost un semnal de alarmă pentru antrenorul Dragoș Mihalache, mai ales în perspectiva partidelor care vor urma. De altfel, în această săptămână cunoscutul tehnician cornean a pregătit cu mare atenție jocul cu formația din Drăgănești. Nou promovata grupare condusă de pe margine de Daniel Toader poate fi considerată revelația acestui început de sezon având până în prezent un parcurs remarcabil. În runda trecută echipa corneană a remizat la Unirea Cocorăştii Colț, scor 1-1, în timp ce jucătorii din Drăgănești s-au impus pe teren propriu, 4-1 cu AFC Bănești. Totuși, datele problemei indică drept favorită echipa gazdă și în mod sigur mulți iubitori de fotbal din Cornu vor lua drumul stadionului. Jocul este programat sâmbătă dimineață pe teren propriu începând cu ora 11.00La această oră pozițiile din clasament a celor două competitoare se prezintă astfel:

4.      ACS Cornu        8   6 1  1  28-8    19p.

5.      Progresul           8   6 0  2  24-17  18p.

Alexandru Telea ia în calcul toate cele trei puncte

Alexandru Telea (foto-jos), fundașul care asigură banda stângă al cornenilor, s-a arătat încrezător în șansele echipei de a face uitat cât mai repede semi-eșecul din etapa trecută și de a obține un nou succes.

”Vrem să uităm cât mai repede semi-eșecul din etapa trecută. Se anunță un meci dificil și în nici un caz nu vom subestima adversarul care în ultima perioadă de timp a obținut câteva rezultate notabile. Sper ca publicul din Cornu să asiste la un spectacol fotbalistic de calitate și să fie alături de noi în număr cât mai mare”.

Partida va fi arbitrată de Iulian Popișteanu secondat la cele două linii de Alexandru Chioibașu și Nicolae Nițu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Andreoiu.

Tot în această etapă mai sunt programate următoarele partide:       

► Petrolul `95 Ploiești - C.S.O. Boldeşti

► C.S. Câmpina - A.F.C. Brebu

► Petrosport - C.S.O. Comarnic

► C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - C.S.L. Vărbilău

► C.S. Brazi - Unirea Urlaţi

► C.S. Măneşti - Unirea Cocorăști Colț

 A.F.C. Băneşti - C.S.O. Băicoi

 Avântul Măneciu - C.S.C. Berceni