joi, 1 iunie 2023

În căutare de noi puncte!


Arizona Zalhanaua - C.S. Şotrile

Forma bună traversată de echipa lui Ionuț Mănescu creează mult optimism în abordarea partidei cu Arizona Zalhanaua. Dealtfel, formația gazdă, cu un nume desprins parcă din ”soccerul” american, a reprezentat una din surprizele plăcute ale Superligii B1 Vest având până acum o comportare notabilă. În tur, fotbaliștii acestei grupări chiar au reușit să se impună pe stadionul din Brebu, câștigând un joc în care atunci porneau cu șansa a doua, scor 3-2. Rămâne de văzut dacă elevii lui Gabi Lupu vor reuși un nou joc bun încununat cu noi puncte în clasament.

Liniile de clasament ale celor două grupări sunt:

6.   Arizona        27   14 4   9  59-48   46p.

11. CS Şotrile    27     8 9 10  47-44   33p.

Așadar un joc programat duminică după-amiaza, ora 13.30, pe baza sportivă a formației gazdă. Partida va fi arbitrată de Ionut Neagu secondat la cele două linii de Cristian Stan și Mihai Ionică. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mitu Roșu.


Ioana Cătălin (jucător C.S. Şotrile)

”Ne așteaptă un joc dificil dar suntem pregătiți pentru o nouă victorie. La ora actuală suntem un colectiv unit și acest lucru se vede și pe gazon dar și în clasament. Privind în perspectivă, noi așteptăm ultimele etape după care gândurile noastre vor zbura spre noul sezon în care sperăm că vom evolua pe terenul din Şotrile”.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

► Viitorul Cosminele  - A.S. Gorgota

► Tineretul Poienarii Burchii - Viitorul Predești

► C.S. Brazi Popești - CS Şirna Varnița

► Prahova Nedelea - Prahova Tinosu

► Avântul Măgureni - AȘ Târgșorul Vechi Stăncești

► Viitorul Poienarii Burchii - Gloria Vâlcănești

► Flacăra Filipești - C.S. Aricești Rahtivani